- 23 Haziran 2019
- 9
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kedilervekaranfil
-
Erken degil canim bence hemen bi test yap çıkabilirMerhaba. Normal adet döngüm 27, bugün 31. gün. 5 gün gecikti hala olmadım. Kanama ya da
leke hiç olmadı göğüs hassasiyetim var, hafif kasık ağrım var ve midem gün içinde yanıyor ağzıma acı su geliyor. İdrar testi için erken diye düşünüyorum hamile olabilir miyim? İdrar testi için erken mi?
O zaman yarın sabah yapayım testi. İnşallah pozitif çıkarErken degil canim bence hemen bi test yap çıkabilir
Elinde varsa suan yapabilirsin hamileysen çıkar çünkü 5 günün geçmisO zaman yarın sabah yapayım testi. İnşallah pozitif çıkar
Akıntın ne durumda canım. Test alma imkânın varsa bence yap bir an önce güZel haberlerini alalım. İnşAllah hamilesindir.Merhaba. Normal adet döngüm 27, bugün 31. gün. 5 gün gecikti hala olmadım. Kanama ya da
leke hiç olmadı göğüs hassasiyetim var, hafif kasık ağrım var ve midem gün içinde yanıyor ağzıma acı su geliyor. İdrar testi için erken diye düşünüyorum hamile olabilir miyim? İdrar testi için erken mi?
Akıntı olunca mı anlaşılıyor hamılelik benım de gecıkmem oldu da akıntı var şefaf o yuzden acaba değilmiyim diyorumAkıntın ne durumda canım. Test alma imkânın varsa bence yap bir an önce güZel haberlerini alalım. İnşAllah hamilesindir.
Şimdi test alma imkanım yok, yarın alabilirim. Eşimden de istemiyorum belli olmadan beklentiye girebilir. Akıntım beyaz şeffaf ama kesik değilAkıntın ne durumda canım. Test alma imkânın varsa bence yap bir an önce güZel haberlerini alalım. İnşAllah hamilesindir.
Akıntı olunca mı anlaşılıyor hamılelik benım de gecıkmem oldu da akıntı var şefaf o yuzden acaba değilmiyim diyorum
Hamilelikte akıntı beyaz şeffaf oluyor. O yüzden sordum.Aynı yumurtlama gününde ki gibi benzeyebiliyor.Şimdi test alma imkanım yok, yarın alabilirim. Eşimden de istemiyorum belli olmadan beklentiye girebilir. Akıntım beyaz şeffaf ama kesik değil
Adet olacakmış gibi ağrım olmasa kesin hamileyim diyeceğim. Hayırlısı olsun yarın öğreniriz artıkHamilelikte akıntı beyaz şeffaf oluyor. O yüzden sordum.Aynı yumurtlama gününde ki gibi benzeyebiliyor.
Insallah hamılesınızdırAdet olacakmış gibi ağrım olmasa kesin hamileyim diyeceğim. Hayırlısı olsun yarın öğreniriz artık
Sizinde öyle mı oldu benım 6 gun gecıkmem var ama akıntı var aynen yumurtlama akıntısı gibi adette olacsk gibi hissetmiyorum arada bel agrısı oluyor sadece korkuyorum test yapmaya ay akıntı bir belirti ise umutlandım suan daHamilelikte akıntı beyaz şeffaf oluyor. O yüzden sordum.Aynı yumurtlama gününde ki gibi benzeyebiliyor.
Bi test yapsanda bizde bilsek hamile misin diyeSizinde öyle mı oldu benım 6 gun gecıkmem var ama akıntı var aynen yumurtlama akıntısı gibi adette olacsk gibi hissetmiyorum arada bel agrısı oluyor sadece korkuyorum test yapmaya ay akıntı bir belirti ise umutlandım suan da
Ben eğer hala adet görmemiş olursam sabah yapacağım. Sonucu alır almaz haber veririm ☺Bi test yapsanda bizde bilsek hamile misin diye
Bende yarının yapcamBi test yapsanda bizde bilsek hamile misin diye
Tamam canimBen eğer hala adet görmemiş olursam sabah yapacağım. Sonucu alır almaz haber veririm ☺
Tebrıkler barız hamılesın canım ne zamandır denıyordun nasıl degerlendırdın bızede yardımcı olurmusun bılgı vererek bebısın saglıkla ılerlesın ınsallahSabah ilk işim test yapmak oldu. Altıncı günün sabahında yaptım çizgi silik ama hamile olduğumu düşünüyorum. Yarın sabah bir test daha yapıp hala regl olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam. Eki Görüntüle 2562357
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?