• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Gün Geçti Hamile miyim

Tebrıkler barız hamılesın canım ne zamandır denıyordun nasıl degerlendırdın bızede yardımcı olurmusun bılgı vererek bebısın saglıkla ılerlesın ınsallah❤
Teşekkür ederim isteyen herkese sağlıkla en kısa zamanda nasip olsun. Bu ilk gebeliğim olacak, adetlerim düzenliydi bebek istediğimiz için üç yumurtlama döneminde de denedik bunda nasip oldu 😍

Teşekkür ederim isteyen herkese sağlıkla en kısa zamanda nasip olsun. Bu ilk gebeliğim olacak, adetlerim düzenliydi bebek istediğimiz için üç yumurtlama döneminde de denedik bunda nasip oldu 😍
Ovulasyon yapmısmıydın canım uc yumurtlama donemı dedıgım seyı anlamadım takvımın varsa atarmısın??? Bırde ne zamandır calısmaya baslamıstınız

Ovulasyon yapmısmıydın canım uc yumurtlama donemı dedıgım seyı anlamadım takvımın varsa atarmısın??? Bırde ne zamandır calısmaya baslamıstınız
Üç aydır deniyorduk. Üç ovülasyon dönemini de takip ettik yani takvimi atıyorum. Flo uygulamanın ismi
98F95F00-2CCA-4153-9EC4-785EFB25B2A7.jpeg
o

Sabah ilk işim test yapmak oldu. Altıncı günün sabahında yaptım çizgi silik ama hamile olduğumu düşünüyorum. Yarın sabah bir test daha yapıp hala regl olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam. Eki Görüntüle 2562357
kuzummm testin gayet net....hamilesin....gözün aydın sağlıkla gelsin yavrun....

Back