- 23 Ekim 2017
- 924
- 842
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
3 gün önce transfer oldum. İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama hiçbir belirti hissetmiyorum. Sizce kaç günde belli olur? Daha önce deneyimi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim:) bana toplamda 12 gün sonra kan testi yapın dediler daha öncesi idrarda çıkar mı acaba?Aslında ilk 3 günde gerçekleşiyormus.
Ama bazi durumlarda geç kana karışma geç gelişme olabiliyor.
En erken 5.gun embriyosunda 5ncu gün çok silikle öğrendim 6.gun az daha netti. 7.gun de baya..
Yani bana kalsa test gününüzü bekleyin ağrılara aldanmayin yanıltıcı oluyor. Yapacaksanız da en erken 8.gun test yapın.herkesin kandan idrara hemen karışmaz gebeliği.
Bence test gününü bekle hiç strese girme.. boşverTeşekkür ederim:) bana toplamda 12 gün sonra kan testi yapın dediler daha öncesi idrarda çıkar mı acaba?
Bence de en doğrusu sankiBence test gününü bekle hiç strese girme.. boşver![]()
Ağır şeyler kaldırma onun haricinde yap bence ben hepsini yaptım ilk 3 gün dikkat edin ufaktan dikkat edin sonrası normal hayatınıza devam edin inşallah hayırlısı olur sağlıklaBence de en doğrusu sankipeki normal hayatıma devam edebilir miyim? Araç kullanma, dışarı çıkma vs gibi. Siz neler yaptınız sonrasında?
Merhaba hayırlı olsun gebesiniz galiba acaba silik çıkan idrar testiniz erken gebelik testi miydi yoksa normal mi?Aslında ilk 3 günde gerçekleşiyormus.
Ama bazi durumlarda geç kana karışma geç gelişme olabiliyor.
En erken 5.gun embriyosunda 5ncu gün çok silikle öğrendim 6.gun az daha netti. 7.gun de baya..
Yani bana kalsa test gününüzü bekleyin ağrılara aldanmayin yanıltıcı oluyor. Yapacaksanız da en erken 8.gun test yapın.herkesin kandan idrara hemen karışmaz gebeliği.
Gebe değilim benim hikayem başka türlü ilerledi maalesef. Ama erken gebelik test hiç yapmadım varsa değer 5 bile olsa benm normal gebelik testinde çıkıyordu. Hakkında hayırlısı olsun herkesin. 4 gebeligimdede çıktı değer 5 bile olsaMerhaba hayırlı olsun gebesiniz galiba acaba silik çıkan idrar testiniz erken gebelik testi miydi yoksa normal mi?
Ben de gebe olduğunuzu düşünmüştüm yazdığınız cevaplardan. Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en kısa sürede yorulmadan yıpranmadan kolay bir şekilde olur gebeliğinizGebe değilim benim hikayem başka türlü ilerledi maalesef. Ama erken gebelik test hiç yapmadım varsa değer 5 bile olsa benm normal gebelik testinde çıkıyordu. Hakkında hayırlısı olsun herkesin. 4 gebeligimdede çıktı değer 5 bile olsa![]()
Amin inşallah sağolun. Rabbim yiyecek lokması varsa ne olsa nasip edecek size inşallahBen de gebe olduğunuzu düşünmüştüm yazdığınız cevaplardan. Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en kısa sürede yorulmadan yıpranmadan kolay bir şekilde olur gebeliğiniz![]()
Hayırlısı olsun bazen de çok diretmemek gerekiyor belkiAmin inşallah sağolun. Rabbim yiyecek lokması varsa ne olsa nasip edecek size inşallah![]()
Teşekkürler ben de o kasetlerden yapayım dedim zatenGebe değilim benim hikayem başka türlü ilerledi maalesef. Ama erken gebelik test hiç yapmadım varsa değer 5 bile olsa benm normal gebelik testinde çıkıyordu. Hakkında hayırlısı olsun herkesin. 4 gebeligimdede çıktı değer 5 bile olsa![]()