• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosundan sonra kaç günde tutunma olur ve kaç günde testte çıkar?

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
842
53
3 gün önce transfer oldum. İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama hiçbir belirti hissetmiyorum. Sizce kaç günde belli olur? Daha önce deneyimi olan var mı?

Belirti aramayın :) belirtiler ilaçların yan etkisi. Bazılarında oluyor, bazılarında olmuyor ama olmayanlar da pozitif çıkıyor.

Taze ise 1-2 güne tutunur :) donmuş ise 5 güne kadar tutunur. Hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza.

Forumdaki konuları okudum hiçbir fikrim olmadan başlamıştım tedaviye pat diye:) ilk iki gün kasık ağrılarım falan vardı bugün hiçbir şey kalmadı. Taze embriyo transfer edildi. İlk 1-2 gün mü tutunma oluyor yoksa 5-6. Günlerde mi?

Aslında ilk 3 günde gerçekleşiyormus.
Ama bazi durumlarda geç kana karışma geç gelişme olabiliyor.
En erken 5.gun embriyosunda 5ncu gün çok silikle öğrendim 6.gun az daha netti. 7.gun de baya..
Yani bana kalsa test gününüzü bekleyin ağrılara aldanmayin yanıltıcı oluyor. Yapacaksanız da en erken 8.gun test yapın.herkesin kandan idrara hemen karışmaz gebeliği.

En erken 5.gun embriyosunda 5ncu gün çok silikle öğrendim 6.gun az daha netti. 7.gun de baya..
Yani bana kalsa test gününüzü bekleyin ağrılara aldanmayin yanıltıcı oluyor. Yapacaksanız da en erken 8.gun test yapın.herkesin kandan idrara hemen karışmaz gebeliği.
Teşekkür ederim:) bana toplamda 12 gün sonra kan testi yapın dediler daha öncesi idrarda çıkar mı acaba?

• Beğen
Reactions: H M
Bence de en doğrusu sanki 🌸 peki normal hayatıma devam edebilir miyim? Araç kullanma, dışarı çıkma vs gibi. Siz neler yaptınız sonrasında?
Ağır şeyler kaldırma onun haricinde yap bence ben hepsini yaptım ilk 3 gün dikkat edin ufaktan dikkat edin sonrası normal hayatınıza devam edin inşallah hayırlısı olur sağlıkla 🤗

O zaman yarın normal hayatıma başlayabilirim. Dışarı çıkmak istiyorum 🙈 olacağı varsa zaten olur. Çok teşekkürler inşallah hayırlısı olur 🤗

• Beğen
Merhaba hayırlı olsun gebesiniz galiba acaba silik çıkan idrar testiniz erken gebelik testi miydi yoksa normal mi?

• Beğen
Merhaba hayırlı olsun gebesiniz galiba acaba silik çıkan idrar testiniz erken gebelik testi miydi yoksa normal mi?
Gebe değilim benim hikayem başka türlü ilerledi maalesef. Ama erken gebelik test hiç yapmadım varsa değer 5 bile olsa benm normal gebelik testinde çıkıyordu. Hakkında hayırlısı olsun herkesin. 4 gebeligimdede çıktı değer 5 bile olsa 🥰

Gebe değilim benim hikayem başka türlü ilerledi maalesef. Ama erken gebelik test hiç yapmadım varsa değer 5 bile olsa benm normal gebelik testinde çıkıyordu. Hakkında hayırlısı olsun herkesin. 4 gebeligimdede çıktı değer 5 bile olsa 🥰
Ben de gebe olduğunuzu düşünmüştüm yazdığınız cevaplardan. Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en kısa sürede yorulmadan yıpranmadan kolay bir şekilde olur gebeliğiniz🙏🏻🤗

• Beğen
Ben de gebe olduğunuzu düşünmüştüm yazdığınız cevaplardan. Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en kısa sürede yorulmadan yıpranmadan kolay bir şekilde olur gebeliğiniz🙏🏻🤗
Amin inşallah sağolun. Rabbim yiyecek lokması varsa ne olsa nasip edecek size inşallah 💗

Teşekkürler ben de o kasetlerden yapayım dedim zaten🙏 umarım en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz🌸

Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum. Aslında hep takipçinizdim gizli takipçi;) dün transferim gerçekleşti, 2.denemem, herkes için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah ❤️

Back
X