- 8 Haziran 2020
- 620
- 223
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
Hadi hayırlısı bakalımBenim daha çok var ya 24 temmuz da transfer yapıldı 7 agustos da test yapmam gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı bakalımBenim daha çok var ya 24 temmuz da transfer yapıldı 7 agustos da test yapmam gerek
Inşallah canım benim var mı belirtinHadi inşallah güzel haberleri alırsın az kalmış
Valla belirti olarak sayılıyormu bilmiyorum ama kasıklarım agrıyor ara ara genelde dıolarki kullandıgımız ilaçlar yapıor senin var mı peki belirtin canım? Ve kaç embriyo tranfer edildi.?Inşallah canım benim var mı belirtin
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?Valla belirti olarak sayılıyormu bilmiyorum ama kasıklarım agrıyor ara ara genelde dıolarki kullandıgımız ilaçlar yapıor senin var mı peki belirtin canım? Ve kaç embriyo tranfer edildi.?
bende bugun 4. gunum aynı durumdayım kasıklarım cok fena agrıyor dun aksam basladı gecmedı adet oldugumda boyle oluyordum sureklı bakıyorum bısey varmı dıye gecmek bılmıyor gunlerInşallah sanada kucağına almayi nasıp etsin canım sende kaşık ağrısı oluyo mu normal mi bu ağrı bende var baya dune kadar sağ tarafımdı bugün alt karnım tüm ağrı yapiyo
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı scok merak eettu
cok merak ettım sonucunuBenimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?
sonucun ne olduuuuuuuuuYa aslında dayanmamak değil de işte insan merakı yenemiyo testte çıkmaz dimi ya ben en iyisi 10. Günü kan veriyim direk 3.bayram oldu canım bugün 6. Günüm
Merhaba üstünden cok zaman geçmis ama sonucunuz ne olduBenimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?
Malesef negatif oldu benimMerhaba üstünden cok zaman geçmis ama sonucunuz ne oldu
Tedaviyi bıraktınızmıMalesef negatif oldu benim
Evet maddi sıkıntı yüzünden bırakmak zorunda kaldik uc dort ay önce bulent rusoda tedaviye başladık eşimde varikosel var dendi bizde ameliyat için gun bekliyorduk o sırada yakın bi tanıdık doktor tarafından detox ve suluk akupuntur tedavisi oldu esim iki ay boyunca simdi yeniden sperm testi verdik hep 0 olan sperm sayımızda şuan tek gözlemle 1 2 adet gozlemlendi yani ameliyata gerek kalmadan çıkış yakaladık simdi yeniden tup bebek tedav8sine hazırlanıyoruzTedaviyi bıraktınızmı
Siz ne durumdasinizTedaviyi bıraktınızmı
Hersey gönlünüzce ve kolaylıkla olsun insallah..Evet maddi sıkıntı yüzünden bırakmak zorunda kaldik uc dort ay önce bulent rusoda tedaviye başladık eşimde varikosel var dendi bizde ameliyat için gun bekliyorduk o sırada yakın bi tanıdık doktor tarafından detox ve suluk akupuntur tedavisi oldu esim iki ay boyunca simdi yeniden sperm testi verdik hep 0 olan sperm sayımızda şuan tek gözlemle 1 2 adet gozlemlendi yani ameliyata gerek kalmadan çıkış yakaladık simdi yeniden tup bebek tedav8sine hazırlanıyoruz
Bence hiç moral bozmayın daha çok erken daha hala tutunma sürecinde dirHersey gönlünüzce ve kolaylıkla olsun insallah..
Bende 19 ocakta transfer oldum 5.gün embriyosu. Bugün erken gebelık testinde negatif cıktı sanırım yok