• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gun embriyosu transfer olanlar kaçıncı gun idrar testinden ogrendiniz

Valla belirti olarak sayılıyormu bilmiyorum ama kasıklarım agrıyor ara ara genelde dıolarki kullandıgımız ilaçlar yapıor 🤔 senin var mı peki belirtin canım? Ve kaç embriyo tranfer edildi.?
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?

Bende 30 temmuzda oldum 8. Günüm 11 Ağustos test günüm o güne kadar hic yapmayı düşünmüyorum :/

Inşallah sanada kucağına almayi nasıp etsin canım sende kaşık ağrısı oluyo mu normal mi bu ağrı bende var baya dune kadar sağ tarafımdı bugün alt karnım tüm ağrı yapiyo
bende bugun 4. gunum aynı durumdayım kasıklarım cok fena agrıyor dun aksam basladı gecmedı adet oldugumda boyle oluyordum sureklı bakıyorum bısey varmı dıye gecmek bılmıyor gunler

Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı scok merak eettu
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?
cok merak ettım sonucunu

Merhaba üstünden cok zaman geçmis ama sonucunuz ne oldu

Tedaviyi bıraktınızmı
Evet maddi sıkıntı yüzünden bırakmak zorunda kaldik uc dort ay önce bulent rusoda tedaviye başladık eşimde varikosel var dendi bizde ameliyat için gun bekliyorduk o sırada yakın bi tanıdık doktor tarafından detox ve suluk akupuntur tedavisi oldu esim iki ay boyunca simdi yeniden sperm testi verdik hep 0 olan sperm sayımızda şuan tek gözlemle 1 2 adet gozlemlendi yani ameliyata gerek kalmadan çıkış yakaladık simdi yeniden tup bebek tedav8sine hazırlanıyoruz

Evet maddi sıkıntı yüzünden bırakmak zorunda kaldik uc dort ay önce bulent rusoda tedaviye başladık eşimde varikosel var dendi bizde ameliyat için gun bekliyorduk o sırada yakın bi tanıdık doktor tarafından detox ve suluk akupuntur tedavisi oldu esim iki ay boyunca simdi yeniden sperm testi verdik hep 0 olan sperm sayımızda şuan tek gözlemle 1 2 adet gozlemlendi yani ameliyata gerek kalmadan çıkış yakaladık simdi yeniden tup bebek tedav8sine hazırlanıyoruz
Hersey gönlünüzce ve kolaylıkla olsun insallah..
Bende 19 ocakta transfer oldum 5.gün embriyosu. Bugün erken gebelık testinde negatif cıktı sanırım yok😞

Hersey gönlünüzce ve kolaylıkla olsun insallah..
Bende 19 ocakta transfer oldum 5.gün embriyosu. Bugün erken gebelık testinde negatif cıktı sanırım yok😞
Bence hiç moral bozmayın daha çok erken daha hala tutunma sürecinde dir

Back