• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gun embriyosu transfer olanlar kaçıncı gun idrar testinden ogrendiniz

Bence sabredin. Bekleyin. Hatta düşünmemeye çalışın. Günler saatler geçmiyor yoksa. Ben dondurulmuş embriyo tranferi oldum. 10. Gün hem kan testiyle hem idrar testiyle öğrendim. Ama tabi 7. Veya 8. Gün-de idrar testi ile ogrenenlerde var
Maşallah canım benim bende 7. Günü bekliyorum bir idrar testiyle bakmayı düşünüyorum inşallah sabreder 10. Günü görürüm dua edin olur mu Allah razı olsun hepinizden

Maşallah canım benim bende 7. Günü bekliyorum bir idrar testiyle bakmayı düşünüyorum inşallah sabreder 10. Günü görürüm dua edin olur mu Allah razı olsun hepinizden
Sabir, olacağına inanmak ve teslimiyet çok önemli bence. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Olmayacakmış gibi geliyor, umitlenirsem olmazmış gibi geliyor. Insanın bi tarafı inanırken bir tarafı hep karanlık ve umutsuz oluyor. Ama oluyor, belki bugün değil ama basite varsa yarın mutlaka oluyor. Dualarım sizinle ve isteyen tüm kıymetli kadınlarla❤❤

Sabir, olacağına inanmak ve teslimiyet çok önemli bence. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Olmayacakmış gibi geliyor, umitlenirsem olmazmış gibi geliyor. Insanın bi tarafı inanırken bir tarafı hep karanlık ve umutsuz oluyor. Ama oluyor, belki bugün değil ama basite varsa yarın mutlaka oluyor. Dualarım sizinle ve isteyen tüm kıymetli kadınlarla❤❤
Allah razı olsun sizden içimi ferahlattiniz teşekkür ederim inşallah 🤲♥️

Kizlar bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu transfer oldum günler gecmiyo idrar testi yapmak ıstiyorum daha erken mı acaba siz kaçıncı gun idrarda öğrendiniz kan için eşim şuan istemiyo
Merhaba arkadaşım benim de 5.gün embriyosu ve 4.gün bakalim ,inşallah hayırlı haberler aliriz 🙏😊nasıl hissediyorsun

Merhaba arkadaşım benim de 5.gün embriyosu ve 4.gün bakalim ,inşallah hayırlı haberler aliriz 🙏😊nasıl hissediyorsun
Canım çok sevindim senin adına bugün 6. Günüm günler gecmiyo sabırsızlanıyorum çok kaşık agrım var benim halsiz hissediyorum yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum canım sen nasılsın

Canım çok sevindim senin adına bugün 6. Günüm günler gecmiyo sabırsızlanıyorum çok kaşık agrım var benim halsiz hissediyorum yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum canım sen nasılsın
Evet beklemek çok zor ,ben de 8 . 9 . günlerde kan testi yapayım diyorum 😊

Bencede hele idrar testinde daha da belirsizlik girer içine, kenidini kenidini yer bitirirsin😁. Sen 3 4 gün sonra kan testi yaptır en iyisi hiç dayanamiyosan, transfer ne zaman olmuştu senin
Ya aslında dayanmamak değil de işte insan merakı yenemiyo testte çıkmaz dimi ya ben en iyisi 10. Günü kan veriyim direk 3.bayram oldu canım bugün 6. Günüm

Kizlar bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu transfer oldum günler gecmiyo idrar testi yapmak ıstiyorum daha erken mı acaba siz kaçıncı gun idrarda öğrendiniz kan için eşim şuan istemiyo
Test yaptınız mı acaba sonuç nedir? Ve eğer yaptıysanız kaçıncı günde yaptınız?

En mantıklısı canım ben çok erken yaptım negatif çıktı bugun daha 5. Günüm 😂 moralim bozuldu biraz ama pes etmek yok 😄🤩
Çok erken canım canını hiç sıkma moral ver kendine sık disini kendini oyalicak biseyler yap ben öyle yapıyorum başka türlü dayanmak mümkün değil kocam sağolsun en baştan yolumu kesti randevu gününe kadar test yok diye 🤭

Back