5. Gun embriyosu transfer olanlar kaçıncı gun idrar testinden ogrendiniz

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
620
223
53
26
Kizlar bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu transfer oldum günler gecmiyo idrar testi yapmak ıstiyorum daha erken mı acaba siz kaçıncı gun idrarda öğrendiniz kan için eşim şuan istemiyo

7 .GÜNDE İDRAR TESTİ İLE ÖĞRENDİM..ÇOK SİLİKTİ.. 2 GÜN DAHA SIK DİŞİNİ.. İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR OLSUN..
Inşallah sanada kucağına almayi nasıp etsin canım sende kaşık ağrısı oluyo mu normal mi bu ağrı bende var baya dune kadar sağ tarafımdı bugün alt karnım tüm ağrı yapiyo

10.günde öğrendim. Gayet silikti. Kanda beta hcg 111 çıkmıştı. Erken yapmayın :) hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Kizlar bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu transfer oldum günler gecmiyo idrar testi yapmak ıstiyorum daha erken mı acaba siz kaçıncı gun idrarda öğrendiniz kan için eşim şuan istemiyo
5.gun öğrendim ama çizgiyi benden başka kimse görememişti.

10.günde öğrendim. Gayet silikti. Kanda beta hcg 111 çıkmıştı. Erken yapmayın :) hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım benim dua edin bana olur mu darısı hepimize insalah bana iki tane transfet ettiler daha erken belirir mı acaba diye düşünüyorum

Ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki kanda ne cıktı canım dusukmuydu bana iki tane transfer ettiler sence 12. Günü beklemelimiyim
9.gün kan testi yatırmıştım 791 cıktı. İkizlerimi 25 gün önce kucağıma aldım çok şükür. Inşallah ikisi de tutmuştur sizin.

9.gün kan testi yatırmıştım 791 cıktı. İkizlerimi 25 gün önce kucağıma aldım çok şükür. Inşallah ikisi de tutmuştur sizin.
Ya çok sevindim hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah canım benim peki neler yaptın kasıkağrısı oluyo muydu sende bende sağ tarafimda baya oluyo normal mi sence baska neler yasadin neler gecirdin rica etsem yardımcı olur musun

İlkinde 6.gün öğrendim. İkincide 5.gün öğrendim. Tabii sabah test yaptım. Negatif çıksa da etkilenmem diyorsanız yapın. Negatif diye ilaçları bırakan oldu burada. Meğer hamileymiş
10. Gün daha net çıkar dimi beklemek için zorlucam kendimi dediğin gibi etkilenebilirim çok teşekkür ederim

Kasık ağrısı bi de aşırı gaz oldu bende. 9.gun de bi kanamam oldu öncesinde test yaptığım için yerleşme kanaması diye düşündüm zaten kahverengi birkaç damla geldi. 12.gün çift kese gördük bir hafta sonra da ikisinin de kalp atışını duydum.
Rabbim nasip etsin inşallah pozitif görmeyi

Bence sabredin. Bekleyin. Hatta düşünmemeye çalışın. Günler saatler geçmiyor yoksa. Ben dondurulmuş embriyo tranferi oldum. 10. Gün hem kan testiyle hem idrar testiyle öğrendim. Ama tabi 7. Veya 8. Gün-de idrar testi ile ogrenenlerde var

Ya çok sevindim senin adına maşşallah Rabbim esirgesin amin inşallah banada dua et olur mu benimde kaşık agrım çok bugün de gazım çok inşallah gebeliktir canim bir ikizde bana nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…