5. Gün embriyosu transfer gününü sayarsak 6. Gün idrar testi

Amin inşAllah bende hiç belirti yok şuanda sizin ne zaman başladı belirtiler
Belirti denir mi bilmiyorum yani olup olmadığını da bilmiyorum aslında ama transfer gününü sayardak dün yani 5. Günü kuyruk sokumumda sancı başladı diğer kasıklarımdaki ağrı ilk günden beri aşırı hafif var

Kızlarım merhaba, bugün transfer gününü sayarsak 6. Gün( normalde sayılmıyormış sanırım öyleyse 5. Günü oluyor) erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce var mıdır??
Herkesin farklı oluyor testi acmissiniz sanki hayali bir çizgi var gibi. Ben 5. Gün embriyosuydu transfer gününü saymistim 6. Günde erken gebelik testinde 1 dakika sürmedi kıpkırmızı olmuştu 2 gün sonra yine yapmıştım yine kırmızı çıkmıştı ikizlerime hamile kalmıştım darısı başınıza inşallah

Herkesin farklı oluyor testi acmissiniz sanki hayali bir çizgi var gibi. Ben 5. Gün embriyosuydu transfer gününü saymistim 6. Günde erken gebelik testinde 1 dakika sürmedi kıpkırmızı olmuştu 2 gün sonra yine yapmıştım yine kırmızı çıkmıştı ikizlerime hamile kalmıştım darısı başınıza inşallah

Merhaba , evet canım testin açık hali diğeri de. Maşallah senin ikiz olduğu için kırmızı çıkmış muhtemelen değerlerin uçmuştur🥰 bende hayalet çizgi gördüm inşallah tutunmuşur

Merhaba , evet canım testin açık hali diğeri de. Maşallah senin ikiz olduğu için kırmızı çıkmış muhtemelen değerlerin uçmuştur🥰 bende hayalet çizgi gördüm inşallah tutunmuşur
İnşallah Allah kalbinize göre versin inşallah pozitif sonuç görürsünüz sonra sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏

Acaba bende 6. Günde yapsam çıkarmı ki benimde 2 embriyo inşAllah tutunmuştur🙏

Acaba bende 6. Günde yapsam çıkarmı ki benimde 2 embriyo inşAllah tutunmuştur🙏
Valla benim 3. Denememdi hiç test filan yapmamistim arkadaşin gazına geldim yap yap demişti öyle yaptım 3. Denemeye kadar hiç yapmamıştım belirtim ise sol bacağım çekiliyordu agriyordu yani bacak baslama bolumune doğru dizime kadar hatta bi bu eksikti dedim ortopedilik işimde çıktı diye üzülmüştüm sonra burdan arastirdim evet benim gibi bacak ağrısı çekenler vardı

Valla benim 3. Denememdi hiç test filan yapmamistim arkadaşin gazına geldim yap yap demişti öyle yaptım 3. Denemeye kadar hiç yapmamıştım belirtim ise sol bacağım çekiliyordu agriyordu yani bacak baslama bolumune doğru dizime kadar hatta bi bu eksikti dedim ortopedilik işimde çıktı diye üzülmüştüm sonra burdan arastirdim evet benim gibi bacak ağrısı çekenler vardı
Benim de bacaklarıma sancı giriyor senin de öyle öiydi? Hafif sancılar

X