- 25 Aralık 2023
- 97
- 56
- 27
- Konu Sahibi dilarakarann
Kızlarım merhaba, bugün transfer gününü sayarsak 6. Gün( normalde sayılmıyormış sanırım öyleyse 5. Günü oluyor) erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce var mıdır??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi gözüküyo 2 gün sonra netleşirKızlarım merhaba, bugün transfer gününü sayarsak 6. Gün( normalde sayılmıyormış sanırım öyleyse 5. Günü oluyor) erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce var mıdır??
İnşallah vardır 2 embriyo transfer edildi belki tutmuşturVar gibi gözüküyo 2 gün sonra netleşir
Dünden bu yana kuyruk sokumam hafif sancılar giriyor, bir de adet olacakmışım gibi ama şiddetli değil. Onun dışında hiçbir belirtim yokBelirti falan oldumu sizde
İnşallah canım benimde bugün 4. Günüm transferi sayarsam Allah yüzümüzü güldürsünİnşallah vardır 2 embriyo transfer edildi belki tutmuştur
Rabbim en güzel haberleri almamızı nasip etsin inşallahİnşallah canım benimde bugün 4. Günüm transferi sayarsam Allah yüzümüzü güldürsün
Amin inşAllah bende hiç belirti yok şuanda sizin ne zaman başladı belirtilerRabbim en güzel haberleri almamızı nasip etsin inşallah
Belirti denir mi bilmiyorum yani olup olmadığını da bilmiyorum aslında ama transfer gününü sayardak dün yani 5. Günü kuyruk sokumumda sancı başladı diğer kasıklarımdaki ağrı ilk günden beri aşırı hafif varAmin inşAllah bende hiç belirti yok şuanda sizin ne zaman başladı belirtiler
Anladım hayırlısı olsunBelirti denir mi bilmiyorum yani olup olmadığını da bilmiyorum aslında ama transfer gününü sayardak dün yani 5. Günü kuyruk sokumumda sancı başladı diğer kasıklarımdaki ağrı ilk günden beri aşırı hafif var
Herkesin farklı oluyor testi acmissiniz sanki hayali bir çizgi var gibi. Ben 5. Gün embriyosuydu transfer gününü saymistim 6. Günde erken gebelik testinde 1 dakika sürmedi kıpkırmızı olmuştu 2 gün sonra yine yapmıştım yine kırmızı çıkmıştı ikizlerime hamile kalmıştım darısı başınıza inşallahKızlarım merhaba, bugün transfer gününü sayarsak 6. Gün( normalde sayılmıyormış sanırım öyleyse 5. Günü oluyor) erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce var mıdır??
Herkesin farklı oluyor testi acmissiniz sanki hayali bir çizgi var gibi. Ben 5. Gün embriyosuydu transfer gününü saymistim 6. Günde erken gebelik testinde 1 dakika sürmedi kıpkırmızı olmuştu 2 gün sonra yine yapmıştım yine kırmızı çıkmıştı ikizlerime hamile kalmıştım darısı başınıza inşallah
Merhaba , evet canım testin açık hali diğeri de. Maşallah senin ikiz olduğu için kırmızı çıkmış muhtemelen değerlerin uçmuştur bende hayalet çizgi gördüm inşallah tutunmuşurHerkesin farklı oluyor testi acmissiniz sanki hayali bir çizgi var gibi. Ben 5. Gün embriyosuydu transfer gününü saymistim 6. Günde erken gebelik testinde 1 dakika sürmedi kıpkırmızı olmuştu 2 gün sonra yine yapmıştım yine kırmızı çıkmıştı ikizlerime hamile kalmıştım darısı başınıza inşallah
İnşallah Allah kalbinize göre versin inşallah pozitif sonuç görürsünüz sonra sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba , evet canım testin açık hali diğeri de. Maşallah senin ikiz olduğu için kırmızı çıkmış muhtemelen değerlerin uçmuştur bende hayalet çizgi gördüm inşallah tutunmuşur
Amin canım, Allah razı olsunİnşallah Allah kalbinize göre versin inşallah pozitif sonuç görürsünüz sonra sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Acaba bende 6. Günde yapsam çıkarmı ki benimde 2 embriyo inşAllah tutunmuşturHerkesin farklı oluyor testi acmissiniz sanki hayali bir çizgi var gibi. Ben 5. Gün embriyosuydu transfer gününü saymistim 6. Günde erken gebelik testinde 1 dakika sürmedi kıpkırmızı olmuştu 2 gün sonra yine yapmıştım yine kırmızı çıkmıştı ikizlerime hamile kalmıştım darısı başınıza inşallah
Sizde belirti oldumuİnşallah Allah kalbinize göre versin inşallah pozitif sonuç görürsünüz sonra sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Valla benim 3. Denememdi hiç test filan yapmamistim arkadaşin gazına geldim yap yap demişti öyle yaptım 3. Denemeye kadar hiç yapmamıştım belirtim ise sol bacağım çekiliyordu agriyordu yani bacak baslama bolumune doğru dizime kadar hatta bi bu eksikti dedim ortopedilik işimde çıktı diye üzülmüştüm sonra burdan arastirdim evet benim gibi bacak ağrısı çekenler vardıAcaba bende 6. Günde yapsam çıkarmı ki benimde 2 embriyo inşAllah tutunmuştur
İnşallah doğrudur canım çok korkuyorum vallaMerhaba çizgi görünüyor bence biraz daha bekleyip kan verebilirsiniz
Benim de bacaklarıma sancı giriyor senin de öyle öiydi? Hafif sancılarValla benim 3. Denememdi hiç test filan yapmamistim arkadaşin gazına geldim yap yap demişti öyle yaptım 3. Denemeye kadar hiç yapmamıştım belirtim ise sol bacağım çekiliyordu agriyordu yani bacak baslama bolumune doğru dizime kadar hatta bi bu eksikti dedim ortopedilik işimde çıktı diye üzülmüştüm sonra burdan arastirdim evet benim gibi bacak ağrısı çekenler vardı