- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kelebegim2512
Ne zaman transfer oldunuzAma bugun test yaptım negatf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman transfer oldunuzAma bugun test yaptım negatf
DünNe zaman transfer oldunuz
Ama bazıları altıncı günde öğreniyorlarBugün çıkmaz ki daha tutunmamistir bile 10 ya da 12. Günde cikar
İlaçlardan oluyo geneldeMerhaba ben de salı günü transfer oldum tek embriyo 5aa ve 13üne test günü verdiler. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var sizde de bunlar olmuş muydu?
Transfer olduğunuz gün 1. Günü sayılıyor o test yapanlar transferden sonra 6. Gün test yapiyorAma bazıları altıncı günde öğreniyorlar
Merhaba hayırlı olsun inşallah bende ilk günler hafif batma olmuştu 7 ve 8. Gün adet ağrısı oldu ama herkeste farkli olabiliyor ilaçların etkisi de olabiliyorMerhaba ben de salı günü transfer oldum tek embriyo 5aa ve 13üne test günü verdiler. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var sizde de bunlar olmuş muydu?
Benim ilk gebeliğim kendiliğinden olmuştu onda hiç birşey hissetmemiştim şimdi böyle belirtiler olunca da korktum biraz ama tüp bebek daha farklı sanıyorum ilaçlardan dolayıMerhaba hayırlı olsun inşallah bende ilk günler hafif batma olmuştu 7 ve 8. Gün adet ağrısı oldu ama herkeste farkli olabiliyor ilaçların etkisi de olabiliyor
Olabilir ama bazen normal gebeliğe de benziyor ilaçlardan da olmuş olabilirBenim ilk gebeliğim kendiliğinden olmuştu onda hiç birşey hissetmemiştim şimdi böyle belirtiler olunca da korktum biraz ama tüp bebek daha farklı sanıyorum ilaçlardan dolayı
Evet ondan sanırım bide sürekli kendimi dinliyorum çok düşünmek de iyi değilOlabilir ama bazen normal gebeliğe de benziyor ilaçlardan da olmuş olabilir
Benm gibi ufacık belirti olmayan poztf gören oldu mu kızlarBende hiçbir belirti yok. Korkuyormda. Bazen arada cok nadir kasıkta batma oluyo. Yada ben öyle hissediyorm
Bir yer de okumuştum böyle olanlar çok vardı benim de o yüzden kafam çok karıştı sanırım bünyeden bünyeye çok değişiyorBenm gibi ufacık belirti olmayan poztf gören oldu mu kızlar
İşl denememde olmustu. Adet sancısı gibi. Bunda hiç bise hissetmiyorm canm yaBir yer de okumuştum böyle olanlar çok vardı benim de o yüzden kafam çok karıştı sanırım bünyeden bünyeye çok değişiyor
İlk denemeniz pozitif mi olmuştuİşl denememde olmustu. Adet sancısı gibi. Bunda hiç bise hissetmiyorm canm ya
Dıs gebelik yaşadım ilkinde malesfİlk denemeniz pozitif mi olmuştu
Benimde ilk gebeliğim kendiliğinden olmuştu ben de onda hiç bir belirti yaşamadım regl gecikmesi dışındaDıs gebelik yaşadım ilkinde malesf