• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede embriyo transferi olanlar

Merhaba ben de salı günü transfer oldum tek embriyo 5aa ve 13üne test günü verdiler. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var sizde de bunlar olmuş muydu?

Merhaba ben de salı günü transfer oldum tek embriyo 5aa ve 13üne test günü verdiler. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var sizde de bunlar olmuş muydu?
Merhaba hayırlı olsun inşallah 🥰 bende ilk günler hafif batma olmuştu 7 ve 8. Gün adet ağrısı oldu ama herkeste farkli olabiliyor ilaçların etkisi de olabiliyor

Merhaba hayırlı olsun inşallah 🥰 bende ilk günler hafif batma olmuştu 7 ve 8. Gün adet ağrısı oldu ama herkeste farkli olabiliyor ilaçların etkisi de olabiliyor
Benim ilk gebeliğim kendiliğinden olmuştu onda hiç birşey hissetmemiştim şimdi böyle belirtiler olunca da korktum biraz ama tüp bebek daha farklı sanıyorum ilaçlardan dolayı

Back