- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Kelebegim2512
Bnde 17.mayista kan vericem bu surecte idrar testi ypcakmisinizBen 17 mayısta vereceğim doktor öyle dedi siz çok erken vermişsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde 17.mayista kan vericem bu surecte idrar testi ypcakmisinizBen 17 mayısta vereceğim doktor öyle dedi siz çok erken vermişsiniz.
Benimde ayni bugun 6.günümBende hiçbir belirti yok. Korkuyormda. Bazen arada cok nadir kasıkta batma oluyo. Yada ben öyle hissediyorm
İdrar testi vermeyeceğim direkt kan testi vereceğimBnde 17.mayista kan vericem bu surecte idrar testi ypcakmisiniz
Güzel haberlerinizi bekliyoruzBenm umudum yok canm. Bu biraz imkansz gibi bisey anlıcan. Cuma kan vermem gerek
Anladim.guzel haberleerle bulusalımİdrar testi vermeyeceğim direkt kan testi vereceğim
Canim sen idrar testini tekrarladin mi merak ettimBenm umudum yok canm. Bu biraz imkansz gibi bisey anlıcan. Cuma kan vermem gerek
Ben idrardan ziyade kan verdim 7.gün. Negatf cıktıCanim sen idrar testini tekrarladin mi merak ettim
Yarında kan vermem gerekBen idrardan ziyade kan verdim 7.gün. Negatf cıktı
Varmiydi baska donmuş canimBen idrardan ziyade kan verdim 7.gün. Negatf cıktı
Malesf yok canmVarmiydi baska donmuş canim
Insallaj gec tutunma felan olur canım kucukte olsa yavas yavas artar degerin. Allah yardimcimiz olsun zor bizim bu işlerMalesf yok canm
Çok zor biliyosn değilmi pozitf olma olasılığı cok cok zorInsallaj gec tutunma felan olur canım kucukte olsa yavas yavas artar degerin. Allah yardimcimiz olsun zor bizim bu işler
Oyle olsa bile yıpratma kendini canımmmmÇok zor biliyosn değilmi pozitf olma olasılığı cok cok zor
Benmde ikinci deneme. İlki dıs gebelk oldu. İğne yapıldı sonraOyle olsa bile yıpratma kendini canımmmm
Kacınci denemen
Mesela benim 2. Denemem
Tüplerinde sıkıntımı var Neden dış gebelik olmuş kiBenmde ikinci deneme. İlki dıs gebelk oldu. İğne yapıldı sonra
Malesf kendimi yıpratmadan edemiyorm. Üzülüyorm hemde cok üzülüyorm. Bi daha yaptıramıcam malesfOyle olsa bile yıpratma kendini canımmmm
Kacınci denemen
Mesela benim 2. Denemem
Özeldemi tedavi oldun devlette mi cnmMalesf kendimi yıpratmadan edemiyorm. Üzülüyorm hemde cok üzülüyorm. Bi daha yaptıramıcam malesf
Ben hsg cekildim. Histereskopi yapıldıı. Hiçbir sorun cıkmadı. Ama dıs gebelk oldu işte malesf tüp bebekti oda. Ondan önce kimyasal gebelik yaşadm. 2019 da bir kürtaj oldm. Bebeğn kalp atısı olmadı diye. Anlıcan cok yoruldm cok yoruldm ben. Kürtajda embriyo genetiğe gönderildi. Hersey iyiydi. 46 kromozam falan. Sadece bende pıhtılasma bozukluğu cıktı. Oda gebelik olduğunda değerli gebelk olacağı için clexane kullanmam gerekiyormus. Yoksa o değerimde yüksek değilTüplerinde sıkıntımı var Neden dış gebelik olmuş ki
Bende normal yolla hamile kaldim ama dıs gebelik oldu sonra tüp bebege basladik
İkiside özeldi. İlki memorial. İkincisi acıbademÖzeldemi tedavi oldun devlette mi cnm
Ben hsg cekildim. Histereskopi yapıldıı. Hiçbir sorun cıkmadı. Ama dıs gebelk oldu işte malesf tüp bebekti oda. Ondan önce kimyasal gebelik yaşadm. 2019 da bir kürtaj oldm. Bebeğn kalp atısı olmadı diye. Anlıcan cok yoruldm cok yoruldm ben. Kürtajda embriyo genetiğe gönderildi. Hersey iyiydi. 46 kromozam falan. Sadece bende pıhtılasma bozukluğu cıktı. Oda gebelik olduğunda değerli gebelk olacağı için clexane kullanmam gerekiyormus. Yoksa o değerimde yüksek değil
İkiside özeldi. İlki memorial. İkincisi acıbadem