- Konu Sahibi Kelebegim2512
-
O yüzden cok kötüym işte canmEvet canim cok haklısın cok sey atlatmissin ve hep bir terslik olmuş. Denedigin yerlerde kaliteli basari orani yüksek yerler. Simdi daha iyi anliyorum cnm seni. Ah ahh insallah allahim bunca emeğinin karsiligini normal.yollada verir ve yuzunu güldurur artik
Evet kuzucum gercekten cok zor ne desem icini rahatlatir emin olamiyorumO yüzden cok kötüym işte canm
Ne desin ki canm. Oda lal bende. Oda üzülüyor bendeEvet kuzucum gercekten cok zor ne desem icini rahatlatir emin olamiyorumbazen bitti dedigin yerde baslar belkide mutluluk bilemeyiz ki.
Benimde ilk tüp bebek denememde hic yumurta toplanmamisti biliyormusun. Yıkıldım 4 ay boyunca dünyam karardi. Sonra kendimi zorda olsa topladim. Tedaviye baslarkende hic ümidim yoktu dr soylemisti bu olasılik tekrar olabilir diye. Sonra bi baktim saglikli embiryom olmus nasil sadirdim sevindim dedim allah bi yerden mutlu ediyor. Bizlrr kucuk seylerde mutluluk arar olduk napalim minik bir umut kucuk bir belirti. Yuregimizk sevindirmeye hep yetti. Insallah allah dualaeimizi duyarda yuzumuze guler canim. Esin ne diyor bu konuda
UmarımAnladim.guzel haberleerle bulusalım
AMIN Canim brnim ikimizinde güldürsünNe desin ki canm. Oda lal bende. Oda üzülüyor bendeAllahım senin yüzünü güldürsün inşallah.
Allahin izniyle canim benimUmarım
Sonuç belli oldu mu canım?Yarında kan vermem gerek
Evet. Negatif canmSonuç belli oldu mu canım?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir dahakine olurEvet. Negatif canm
Tebrik ederim cnm Benimde 4 tane tipe tip aynı kalitede embriyolarım oldu. İlk 2 tane embriyo taze transferim negatif oldu, sonra dondurulmuş 2 taneyi transfer ettirdim çok şükür ikiside tuttu ve kızlarimi doğurdum. Benim 10.cu gün değerim 360 çıkmıştı 12.günde 800 flandı, tam hatırlamadım. Seninki ikiz olma ihtimali yüksek benceMerhaba herkese ikiz anneleri yorum yapabilir miisniz 10. Gün 589 12. Gün 1514 çıktı değerim
Yaa sizin adınıza çok mutlu oldumTebrik ederim cnm Benimde 4 tane tipe tip aynı kalitede embriyolarım oldu. İlk 2 tane embriyo taze transferim negatif oldu, sonra dondurulmuş 2 taneyi transfer ettirdim çok şükür ikiside tuttu ve kızlarimi doğurdum. Benim 10.cu gün değerim 360 çıkmıştı 12.günde 800 flandı, tam hatırlamadım. Seninki ikiz olma ihtimali yüksek bencetadını çıkar hiç korkma, ben hep bir tedirgendim keşke tadını çıkarsaydım diyorum şuan iki yaramazla uğraşıyorum
Hayırlı olsun maşallah kaliteleri çok iyiymiş inşallah pozitifi görürsünüzBenimde bugün 2 adet 5AA embriyo transferim oldu ikiside aynı kalitede
Çok teşekkürler inşallah bakalım. İlk denememizHayırlı olsun maşallah kaliteleri çok iyiymiş inşallah pozitifi görürsünüz
Hangi hastanede yaptırdınızÇok teşekkürler inşallah bakalım. İlk denememiz
Ankara Başkent hastanesiHangi hastanede yaptırdınız
Merhaba sorunuza geçte olsa ben cevap vereyim cinsiyetle kalitenin bir bağlantısı yok. Benim 5aa iki tane embriyo transferim olmuştu. Bir kız bir erkek ikizlerim oldu.Arkadaşlar merakımdan ötürü soruyorum aynı kalitede olan embriyolar aynı cinsiyet mi oluyor mesela 4 tane 5 AA kalitede embriyo var hepsi aynı cinsiyet mi oluyor?
Allahım darısı bana olsun benim de kızım oldu geride 2 adet 5AA kaldı birde oğlum olur inşallah gönül olmayanı istermiş eğer ilk oğlum olsaydı 2. Mutlaka kız isterdim tabi önceliğim sağlıklı evlatlar olması mesaj için çok teşekkür ederimMerhaba sorunuza geçte olsa ben cevap vereyim cinsiyetle kalitenin bir bağlantısı yok. Benim 5aa iki tane embriyo transferim olmuştu. Bir kız bir erkek ikizlerim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?