- 31 Ekim 2017
- 93
- 74
- 88
- 32
- Konu Sahibi Kelebegim2512
-
Bu seferki sağlıklı olsun inşallah bende salı günü test vereceğim dua eder misinizCanm benm değerler düzensiz arttı. Sonra kese falan görülmediği için dıs gebelk denmisti. İnşallah tutunurda ay insan korkuyor
Canmm inşallah hersey güzel olurBu seferki sağlıklı olsun inşallah bende salı günü test vereceğim dua eder misiniz
İnsan nasıl dusunecegini şaşırıyor Allah sabır versin hepimize ve güzel sonuçlar alalım ,Canmm inşallah hersey güzel olurİnsan korkuyor. Bi rahat düşünmek istiyorm bi düşünemiyorm malesf.
Belirtim yok benim sizin var mı?Benmde salı transverim oldu canımnaslsn nasl gidiyo peki
Yok canm ya hiç yok hemdeBelirtim yok benim sizin var mı?
İlk denemem kimyasallar sonuçlandı ondan endişeliyim aslında. İlkinde belim çok ağrımıştı kasıklarım ağrıyordu. Bu sefer bir şey yok.Yok canm ya hiç yok hemde
Benm ilk dıs gebelik oldu. Benmde korkum o yüzden. Kötüyü düşünmek istemiyorm ama insan kuruyo yaşadıklarından dolayı işteİlk denemem kimyasallar sonuçlandı ondan endişeliyim aslında. İlkinde belim çok ağrımıştı kasıklarım ağrıyordu. Bu sefer bir şey yok.
Güzel haberler alalım inşallahBenm ilk dıs gebelik oldu. Benmde korkum o yüzden. Kötüyü düşünmek istemiyorm ama insan kuruyo yaşadıklarından dolayı işte
İnşallah canmm inşalla
Var mı bir belirti sizde? Kaşık ağrısı falan.. Bir gelişme var mı?İnşallah canmm inşallahh
Bende belirti yok canm. 7. Kan verdm ben 0 cıktı malesfVar mı bir belirti sizde? Kaşık ağrısı falan.. Bir gelişme var mı?
Ben 17 mayısta vereceğim doktor öyle dedi siz çok erken vermişsiniz.Bende belirti yok canm. 7. Kan verdm ben 0 cıktı malesf
Öyle ama olsaydı cıkardıBen 17 mayısta vereceğim doktor öyle dedi siz çok erken vermişsiniz.
Bence çok erken ümitsizliğe kapılmışsınız biraz daha bekleyin içinizi ferah tutunÖyle ama olsaydı cıkardı
Canm olunca cıkıyo az cok. Artk umudumda kalmadıBence çok erken ümitsizliğe kapılmışsınız biraz daha bekleyin içinizi ferah tutun
Yarın mı kan testi vereceksiniz tekrardan? Umarım pozitif olurCanm olunca cıkıyo az cok. Artk umudumda kalmadı
Benm umudum yok canm. Bu biraz imkansz gibi bisey anlıcan. Cuma kan vermem gerekYarın mı kan testi vereceksiniz tekrardan? Umarım pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?