Merhaba cevabın için teşekkür ederim, umarım sonuç istediğin gibi olur...Benim de ilk defa dondurulmuş beşinci gün aa kalite pgt ki transferim oldu bugün onuncu gün test günüm daha gitmedim oğlumunki beş sene önce ikinci gün taze transferdi belirti aynı adet ağrıları gibi oluyor tabii o zamanı pek hatırlamıyorum bakalım inşallah tutar
Bence sonucun harika, hamilesin, tebrikler, umarım doktorun da istediğin cevapları verirAynı belirtiler benim bugün çıktı sonucum 156 bakalım doktor ne diyecek
İnşAllah cnm iyi haberlerini bekliyoruz darısı nizlerin başına. Ben bi 3-4 gün daha bekleyip kan testi yapmak istiyorumBenim kanamam olmadı oğlumda da olmamıştı öyle bir şart yok bence ama ağrı gaz hala var belki de çok hareket etmememizden pek kendimi yormadım bu süreçte bakalım yarın ne çıkacak inşallah artar değerim pozitif almakla bitmiyor yolumuz çok uzun
Amiin cümlemize inşAllah dilerim burda üçümüz de pozitivi görürüz ve tüm isteyenlerPazartesi transferim oldu
ilk denemem ve cuma test günüm
Sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim pozitif versin inşallah
Amin inşallahAmiin cümlemize inşAllah dilerim burda üçümüz de pozitivi görürüz ve tüm isteyenler
Amiiinnnn çokk AmiinnnAmin inşallah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım
Amin inşAllah. Sende hangi belirtiler var cnm?Testim salı günü ve artık beklemek çok zor geliyor, umarım hepimizin sonucu pozitif olur ve hayırlısıyla kucağımıza alırız
Ara ara kasıklarıma kramp giriyor, adet sancısı gibi sancılarım var, ilaçlardan olduğunu düşündüğüm mide bulantılarım oluyor, bilemiyorum adet olacağım diye korkuyorum ama herkes aynı şeyi söylüyor, şimdi işe gidiyorum, yarın göreceğiz bakalım...Amin inşAllah. Sende hangi belirtiler var cnm?
İnşAllah pozitif haberini verirsin cnm. Aynı belirtiler bende de var. Adet ağrısı batma bel ağrısı. Bazen sıcak basma. Akşama doğru karında şişlik ve nefes almada zorluk. Bende ilaçlara bağlıyorum ama inşAllah Allahın izniyle dikerim bebişlerim benledir bizledirAra ara kasıklarıma kramp giriyor, adet sancısı gibi sancılarım var, ilaçlardan olduğunu düşündüğüm mide bulantılarım oluyor, bilemiyorum adet olacağım diye korkuyorum ama herkes aynı şeyi söylüyor, şimdi işe gidiyorum, yarın göreceğiz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?