Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Gün embriyo transferi deneyimleri
- Konu Sahibi byumut
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 4. deneme 5.gün embriyosu tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende aranıza yeni katıldım !Allah hepimizin yardımcısı olsun !benim de ilk deneme dondurulmuş 5.gün embriyo ile transfer yapıldı ama malesef negatif ,şimdi ikinci denemem başladı geçen hafta yumurtam toplandı bu salı 5.gün embriyo dondurmuşlar transfer günü bekliyorum hayırlısı artık
Umarım bu sefer sonuç istediğin gibi olur, ben bu ay kısmetse tekrar başlayacağım...Bende aranıza yeni katıldım !Allah hepimizin yardımcısı olsun !benim de ilk deneme dondurulmuş 5.gün embriyo ile transfer yapıldı ama malesef negatif ,şimdi ikinci denemem başladı geçen hafta yumurtam toplandı bu salı 5.gün embriyo dondurmuşlar transfer günü bekliyorum hayırlısı artık
- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
Suan hamılesınız bu yazıdan sonra 2.Umarım bu sefer sonuç istediğin gibi olur, ben bu ay kısmetse tekrar başlayacağım...
Kez de mi hamıle kaldınız acaba
- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Canım merhaba 2.denemede mi hamile kaldınBende aranıza yeni katıldım !Allah hepimizin yardımcısı olsun !benim de ilk deneme dondurulmuş 5.gün embriyo ile transfer yapıldı ama malesef negatif ,şimdi ikinci denemem başladı geçen hafta yumurtam toplandı bu salı 5.gün embriyo dondurmuşlar transfer günü bekliyorum hayırlısı artık
Yok canım 3.cü denemem çok şükürCanım merhaba 2.denemede mi hamile kaldın
- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Peki ilk 2 deneme sonrası bekleme oldu mu ya da neden olmadığını anlamak için araştırma yapıldı mı.. Ben dün ilk deneme negatif sonucumu aldım herşey mükemmeldi çok umutluydum ama kimyasal gebelik oldu çok kötü psikolojim sen nasıl dayandın ne olur yol göster bana..Yok canım 3.cü denemem çok şükür
Canım hiç pes etme ,zor biliyorum ,bende 2 defa negatif gördüm,fazla ara vermedim ,sana tavsiyem önce genetik testi ve kan pıhtılaşması testi yaptır,sonra rahim filimi yaptır,çünkü testler temiz çıktı,çünkü rahim filimi çektirdim ve hidrosalpinks çıktı yani sıvı birikmesi,hemen ameliyat oldum tüplerimi bağlattım ve çok şükür hamileyim,darısı sana inşallaaaahhhhh sana dua edecemPeki ilk 2 deneme sonrası bekleme oldu mu ya da neden olmadığını anlamak için araştırma yapıldı mı.. Ben dün ilk deneme negatif sonucumu aldım herşey mükemmeldi çok umutluydum ama kimyasal gebelik oldu çok kötü psikolojim sen nasıl dayandın ne olur yol göster bana..
- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Canım rahim filmim var zaten genetik pıhtılaşma testim de yapıldı ondan da sorun yok.. Ama histereskopi isteyecem ben rahimde bir problem olduğundan şüpheleniyorum.. O kadar zor günler geçiyorum ki 2 gündür çok sağol canım duaların için Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım hiç pes etme ,zor biliyorum ,bende 2 defa negatif gördüm,fazla ara vermedim ,sana tavsiyem önce genetik testi ve kan pıhtılaşması testi yaptır,sonra rahim filimi yaptır,çünkü testler temiz çıktı,çünkü rahim filimi çektirdim ve hidrosalpinks çıktı yani sıvı birikmesi,hemen ameliyat oldum tüplerimi bağlattım ve çok şükür hamileyim,darısı sana inşallaaaahhhhh sana dua edecem
Aminnn Allah rıza olsun canim senden,evet çok iyi anlıyorum seni ben, o yolardan çok geçtim ben 12 sene negatifleri gördüm ama çok şükür en son Allah'ım yüzümü güldürdü ce inşallaaahhh Allah'ım seninkinede güldürürCanım rahim filmim var zaten genetik pıhtılaşma testim de yapıldı ondan da sorun yok.. Ama histereskopi isteyecem ben rahimde bir problem olduğundan şüpheleniyorum.. O kadar zor günler geçiyorum ki 2 gündür çok sağol canım duaların için Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Sağol canım inşallah Allah razı olsunAminnn Allah rıza olsun canim senden,evet çok iyi anlıyorum seni ben, o yolardan çok geçtim ben 12 sene negatifleri gördüm ama çok şükür en son Allah'ım yüzümü güldürdü ce inşallaaahhh Allah'ım seninkinede güldürür
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah bende ilk 3 günlük emriyo tıransfer yapildi tuttu ama 17 haftada erken doğum oldu rahîm ağzı yetmezliğinden şimdi 5 ci gün emriyom tiransfer edilecek ve 13 haftada dikiş konulacakSağol canım inşallah Allah razı olsun