- 9 Mayıs 2019
- 1
- 0
- 42
- Konu Sahibi Medine papak
Transferımın 5 gunu kanda negatıf çıktı boyle olup 11 gun pozıtıf goren varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye acele ettin ki canım boş yere kendine stres yasatiyorsunTransferımın 5 gunu kanda negatıf çıktı boyle olup 11 gun pozıtıf goren varmı
Şimdi okudum mesajınızı bende dayanamayıp yaptım 4. Gün 2,48 çıkmıştı ama erken olsada belli olamazmış tekrar baktınızmıBenimde 5. Gün embiriyosu 8. Gün betam 3.77 çıktı sizce yükselirmi
Baktım maalesef 1.20 düştü ilk denemem olmadı kısmetŞimdi okudum mesajınızı bende dayanamayıp yaptım 4. Gün 2,48 çıkmıştı ama erken olsada belli olamazmış tekrar baktınızmı ☺
Üzüldüm Allah yardımcınız olsun inş elimizden bişey gelmiyor dua edelim demek ki nasip değilmişBaktım maalesef 1.20 düştü ilk denemem olmadı kısmet
Geri idrarda test yapmismiydin negatif cikincaBende 6. Gun emriyosuyduk 4. Gun
yaptım ve negatif çıktı ama yanlışmış şimdi 5 aylık hamileyim şükür oğluşuma erken yani hiç takma onu kafana Allah buyuk ınslalah olur hayırlıca ☺
yok canım yapmadım direk kan verdik 10. GünüGeri idrarda test yapmismiydin negatif cikinca
Bence erken canım bekle 10. Günde yap yada kan verArkadaslar persembe gunu transfer oldum. 5nci gjn embiriyosu. Transfer olali 6 gun oldu. Bugun sabah test yaptim negatif cikti. Sizce nadirmi geri pozitif sonuc alanlar.
Bugun 8nci gun idrar tesyi yaptim hala negatifyok canım yapmadım direk kan verdik 10. Günü
Belki geç tutunmustur buda olabilir bence kötü düşünme hemen bekleBugun 8nci gun idrar tesyi yaptim hala negatif
Gec tutunmus olsa bugun cikmazmiydi..Belki geç tutunmustur buda olabilir bence kötü düşünme hemen bekle
Canım inan belli olmaz bir arkadaşım 10. Gun kanda 31 gördü sonra arttı. Yani 10. Günde 31 oluyorsa geç tutunmustur.Gec tutunmus olsa bugun cikmazmiydi..
Daha ne kadar gec tutunabilirki
Insaallah ya insaallah mucize olsa keske. Arkadasindami tup bebekti ve kacinci gun embiriyosuydu. Benimki 5nci gun genelde 5nci gn daha cabuk belli edermisCanım inan belli olmaz bir arkadaşım 10. Gun kanda 31 gördü sonra arttı. Yani 10. Günde 31 oluyorsa geç tutunmustur.
InsinaaEvet arkadaşa tup bebek ti. Canım 5. Gündü onunda. Biz 6. Gun dük 10.gun 91 çıkmıştı. Yani hala beklemelisin. Senin rahiminle alakalı olabilir gectutuna bilir bunlar düşünmek lazım
Insaallah insaallah okadar mutlu olurumki. Insaallah mucize.olurEvet arkadaşa tup bebek ti. Canım 5. Gündü onunda. Biz 6. Gun dük 10.gun 91 çıkmıştı. Yani hala beklemelisin. Senin rahiminle alakalı olabilir gectutuna bilir bunlar düşünmek lazım
Sen umudunu kaybetme vücuduna negatiflik verme Allah buyuk olursa da ondan olmasada iyi düşün iyi olsunInsinaa
Insaallah insaallah okadar mutlu olurumki. Insaallah mucize.olur
Insaallah canim dua et lutfen. Moral oluyorsun tsk ederimSen umudunu kaybetme vücuduna negatiflik verme Allah buyuk olursa da ondan olmasada iyi düşün iyi olsun