• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün dondurulmuş 4bc kalite ve 6. gün dondurulmuş 4cc kalite hamile kalan doğum gerçekleşen kendiniz veya etrafınızdan duydunuzmu

adsoyadyok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
3
0
1
32
17FC9A54-CECB-49F0-AC5D-F6616944A712.jpeg

Ben bc kalite embriyo transferi okurken çok araştırmıştım ve evet sağlikli dogum yapan insanlar var gönlünü ferah tut

Pgt li geriden geldigi soylenen bc kalite embriyo ile bebeğim 11 aylık oldu :)
İlki de 5.gün dondurulmuş 4bc transferim negatif oldu kalan da 4bc o yüzden umutsuz oldum.amh 1,32 yaş 32 / sperm var ancak ileri hızlı düşük morfoloji 2.ilk toplama 13 ve ikinci toplama 9 adet yumurta 5.güne ya 2 tane ya da 1 tane embriyom gitti.diğerlerlerinin gidememe sebebi varsa takviye önerisi ya da başka bilinen tektikler öneriye açığım

Ben bc kalite embriyo transferi okurken çok araştırmıştım ve evet sağlikli dogum yapan insanlar var gönlünü ferah tut
Embriyo da c varsa kötü kalite diye duymuştum.ilk transferimde 4bc negatif.kalan da 4bc o yüzden moralim bozuk tabi yaptıracağız.Amh 1,32 yaş 32 / sperm var ancak ileri hızlı düşük morfoloji 2.ilk toplama 13 ve ikinci toplama 9 adet yumurta 5.güne ya 2 tane ya da 1 tane embriyom gitti.diğerlerlerinin gidememe sebebi varsa takviye önerisi ya da başka bilinen tektikler öneriye açığım

Embriyo da c varsa kötü kalite diye duymuştum.ilk transferimde 4bc negatif.kalan da 4bc o yüzden moralim bozuk tabi yaptıracağız.Amh 1,32 yaş 32 / sperm var ancak ileri hızlı düşük morfoloji 2.ilk toplama 13 ve ikinci toplama 9 adet yumurta 5.güne ya 2 tane ya da 1 tane embriyom gitti.diğerlerlerinin gidememe sebebi varsa takviye önerisi ya da başka bilinen tektikler öneriye açığım
Benim embriyolarda gidemiyor 5.güne bir tane gitmisti bc kalite transfer oldum tuttu ama 7 haftalikken kalbi durdu sagliksizmis öyle dedi doktorum. Bende tavsiye uzeribe balık yagi ve maxijuno kullaniyorum esimde maxigo kullaniyor faydasi olup olmadigini haftaya opudan sonra anlayacagim

Back
X