Eninde sonunda dönecekler de olan o arada ki başarılı çocuklara olacak...Bu uygulama devamsızlığı önler mi bilmem ama çocukları okuldan sogutacagi ,başarıyı düşüreceği kesin.
Ayrıca başarılı öğrenciler için de büyük bir haksızlık.
Umarım bu yanlıştan biran evvel dönülür.
Ya nolacağdı ?Cok iyi olmus cok, benim cok hosuma gitti
Türkiye'nin Ferah, zenginlik için de bir zamanı var mıydı Ben 36 yaşındayım görmedim
En azından benim çocuklarım Benim çocukluğumdan çok çok daha iyi şartlarda büyüyorlar
Bu konu neden kimsenin ilgisini çekmedi acaba.
Durum bir bana mı sıkıntılı geldi yoksa kimsenin okul Çağı çocuğu yok mu?
Konu sahibi üstteki mesaj sizin.
Şimdi kendi elinizle inşa ettiğiniz şeyi niye beğenmiyorsunuz ?
Kandırıldınız mı yoksa
İktidarı destekleyen üyelerden hiç mi çocuğu olan yok ?
Hiç mi düşünmüyorsunuz geleceğini ?
Onu geçtim bir gece de değiştirilen sınav sistemlerini ?
Ben anlamıyorum gerçekten
Reisiniz naptı da çoluğunuzun çocuğunuzun istikbalini düşündürtmeyecek kadar öne geçti sizin gözünüzde ???
Ben bu mesajı 19 Nisan'da yazmışım.
O zamanda cevap veren olmamış.
Şimdi kimsenin şikayet etmeye hakkı yok.
Benim kızım lisede
Paşa paşa gidiyor okuluna
Merhabalar Hayır kandırılmadım sadece Fanatik değilim yanlışa yanlış diye biliyorumKonu sahibi üstteki mesaj sizin.
Şimdi kendi elinizle inşa ettiğiniz şeyi niye beğenmiyorsunuz ?
Kandırıldınız mı yoksa
Tabiki biliyorumMerhabalar Hayır kandırılmadım sadece Fanatik değilim yanlışa yanlış diye biliyorum
olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum Çünkü herkesin her yaptığı doğru olamaz Hepimiz insanız.
Ayrıca sizde eğitimde sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız yeni Milli Eğitim bakanımızın kim olduğunu ve hangi ideolojiden geldiğini biliyor olmalısınız
E sormazlar mı adama gönül bağın yok, ideolojik olarak aynı tarafta da değilsin, bir kararda bağımsız da değilsin o zaman ne işin makamdaTabiki biliyorum
Hangi bakan bu ülkede kendi insiyatifiyle karar almış ki Milli eğitim bakanı alsın.
Sizde bunu biliyor olmalısınız.
Adam makamı talep etmiş mi ?E sormazlar mı adama gönül bağın yok, ideolojik olarak aynı tarafta da değilsin, bir kararda bağımsız da değilsin o zaman ne işin makamda
AnladımAdam makamı talep anletmiş mi ?
Hayır.
Reis istemiş adam bakan olmuş.
Koskoca yargıyı bağladı kendine meb ne ki