Taze transferse test yanıltıcı olur ama donmuş transferse 6.gün kesinlikle idrarda çıkarMerhaba arkadaşlar 9 Kasım'da çift embriyo transferi oldum 3aa ve 3bb kalitesinde. Bugün embriyo transfer günü hariç 5. Günüm yarın test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum? Benim gibi olan varmı? Bu kaliteler nasıl? Herhangi bi belirtimde yok arada kasik sizlamasi ve sağ göğsümun biraz ağrılı gibi ama progestanda diye düşünüyorum.
Belirtiniz varmiydi pekiBenim tek embriyo transferi 6. Gün idrarda pozitifle öğrenmiştim, varsa gebelik yüksek ihtimalle çıkar
İlk trasnferimde erken gebelik testinde 8. Günde çok çok silik çizgi ile görmüştüm ama kalbi durdu tabi de . Şimdi belirtide olmayınca bı tedirgin oldumTaze transferse test yanıltıcı olur ama donmuş transferse 6.gün kesinlikle idrarda çıkar
Adet olacakmış hissi, kasıkta batma ağrı vardı ama çok şiddetli değildi gögüsler çok büyümüştüBelirtiniz varmiydi peki
Belirti aramayın diyorlar bu belirtiler ilaç etkiside olabiliyor sonuçta, çok geçmiş olsun bu sefer kucağınıza alın sağlıkla inşallahİlk trasnferimde erken gebelik testinde 8. Günde çok çok silik çizgi ile görmüştüm ama kalbi durdu tabi de . Şimdi belirtide olmayınca bı tedirgin oldum
Amin inşallah çok teşekkür ederimBelirti aramayın diyorlar bu belirtiler ilaç etkiside olabiliyor sonuçta, çok geçmiş olsun bu sefer kucağınıza alın sağlıkla inşallah
Transfer günü dahil 6. Gün çok silik çıkmıştı hatta 5. Gün yaptım çıkmadı 6. Günde baya siliktiMerhaba arkadaşlar 9 Kasım'da çift embriyo transferi oldum 3aa ve 3bb kalitesinde. Bugün embriyo transfer günü hariç 5. Günüm yarın test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum? Benim gibi olan varmı? Bu kaliteler nasıl? Herhangi bi belirtimde yok arada kasik sizlamasi ve sağ göğsümun biraz ağrılı gibi ama progestanda diye düşünüyorum.
Bir velirtiniz oldu mu? Tek embriyo mu?Transfer günü dahil 6. Gün çok silik çıkmıştı hatta 5. Gün yaptım çıkmadı 6. Günde baya silikti
Evet adet ağrısı gibi ağrılar hayır çift embriyo ama tek bebekBir velirtiniz oldu mu? Tek embriyo mu?