- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
İnşallah canım çok moralim bozulduBence çıkmaz ya . Bende 2 gün geçti değer yükseldi geri adet oldum . İnşallah gelecek ay nasip olıt
Benimde 1 hafta gecikmişti ilk defa ama malesef adet gördüm çok kötü bi durumKızlar merhaba adetim 5 gün geçti mide bulantım kasık kramplarım oluyor ve çok sık idrara çıkıyorum hatta uykudan bilr uyandırıyor fakat bugün kan testi 0.18 çıkmış sizce daha sonra yükselirmi doktor sonrasında mr çekicez dedi varmı bu şekilde birşey yaşayan lütfen yardımcı olur musunuz
Sakın canını sıkma rabbim veriyor rızkınıİnşallah canım çok moralim bozuldu
Tabi orası öyle ama sağ kasığım şuan çok ağrıyo neden yani reglimde çok gecikti ilk defa kafam çok karışık hemde çok doluSakın canını sıkma rabbim veriyor rızkını
4.5 aylık evliyim ama evlendiğimdenn beri korunmuyoruz eşim çok çocuk istediği içinKaç aylık evlisinnn
Bende aynı aramızda 1 ay var rabbim kısmet etsin4.5 aylık evliyim ama evlendiğimdenn beri korunmuyoruz eşim çok çocuk istediği için
Amiiinn canım inşallahBende aynı aramızda 1 ay var rabbim kısmet etsin
Test sonucun ne oldu canım. Bende aynı durumu yaşıyorum bugün kan verdim ama negatif çıktıKızlar merhaba adetim 5 gün geçti mide bulantım kasık kramplarım oluyor ve çok sık idrara çıkıyorum hatta uykudan bilr uyandırıyor fakat bugün kan testi 0.18 çıkmış sizce daha sonra yükselirmi doktor sonrasında mr çekicez dedi varmı bu şekilde birşey yaşayan lütfen yardımcı olur musunuz
8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef inşallah sen hamilesindir canımmTest sonucun ne oldu canım. Bende aynı durumu yaşıyorum bugün kan verdim ama negatif çıktı
Gebelikte bu kadar erken mide bulantısı imkan yok olmuyor başından geçmiş biri olarakTest sonucun ne oldu canım. Bende aynı durumu yaşıyorum bugün kan verdim ama negatif çıktı
Benim 8 gün geçti sonuç negatif doktor normal dedi yani korkacak bişey yokKimse yok mu kızlarr psikolojim bozuldu ya
Kan testi verdiniz mi benim kandada 1.20 çıktı bende hala olmadımMerhaba, benim de gecikmemin bugün 5. Günü, evde idrar testi negatif çıkıyor ama normalde hiç böyle düzensizlik yasamazdim. Artık test yapmaya korkuyorum negatif diye...
Regli olcak gibi hiseettigim icin vermedim her sabah test yapıyorum negatifKan testi verdiniz mi benim kandada 1.20 çıktı bende hala olmadım
K1Regli olcak gibi hiseettigim icin vermedim her sabah test yapıyorum negatif
Bende öyleyim ya napicaz biz bilmiyorum hala olmadım haftaya çarşambaya kadar olmazsam yine kan verecegimRegli olcak gibi hiseettigim icin vermedim her sabah test yapıyorum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?