Gebeliğe Hazırlık 5 gün adetim gecikti kan testi negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
26
Kızlar merhaba adetim 5 gün geçti mide bulantım kasık kramplarım oluyor ve çok sık idrara çıkıyorum hatta uykudan bilr uyandırıyor fakat bugün kan testi 0.18 çıkmış sizce daha sonra yükselirmi doktor sonrasında mr çekicez dedi varmı bu şekilde birşey yaşayan lütfen yardımcı olur musunuz

Benimde 1 hafta gecikmişti ilk defa ama malesef adet gördüm çok kötü bi durum

Test sonucun ne oldu canım. Bende aynı durumu yaşıyorum bugün kan verdim ama negatif çıktı

Test sonucun ne oldu canım. Bende aynı durumu yaşıyorum bugün kan verdim ama negatif çıktı
Gebelikte bu kadar erken mide bulantısı imkan yok olmuyor başından geçmiş biri olarak 6 haftada başlıyor başka belirtiler oluyor göğüs acısı yada ağrısı adet sancısı tabi adet sancısı adete 2 hafta falan başlarsa oda o yüzden kendinizi çok dinlememeye çalışıp üzülmeyin ne kadar çok dinleyip her belirtiyi adet öncesi gebeliğe yorup adet görünce daha çok üzülceksiniz çok kafaya takmamaya çalışın gebe kalmayı

Merhaba, benim de gecikmemin bugün 5. Günü, evde idrar testi negatif çıkıyor ama normalde hiç böyle düzensizlik yasamazdim. Artık test yapmaya korkuyorum negatif diye...

Aynen yarin benimdd 5. Günüm her sabah negatif çıkıyor regli de olucam gibi ama olmuyorum da

Merhaba, benim de gecikmemin bugün 5. Günü, evde idrar testi negatif çıkıyor ama normalde hiç böyle düzensizlik yasamazdim. Artık test yapmaya korkuyorum negatif diye...
Kan testi verdiniz mi benim kandada 1.20 çıktı bende hala olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…