• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 çocuklu çalışan anneye erken emeklilik imkanı geliyor.

bir tanesine iyi bakamayn bir topluma 5 tane cocuk az olsun öz olsun bir tane 2 tane olsun o cocugu iyi bir birey olarak yetiştir onceligin bu olması gerekmezmi ya

Son düzenleme:
damızlık gibi görüldüğü için kadınlar emeklilik yaşını indirirler tabi, kadın toplumdan ne kadar çabuk soyutlanırsa doğurganlığı artar, bir o kadar bilgisizleşir erkeğe boyun eğer; aldatılır boşanamaz, tekrar çocuk yapar bağlamaya (!) çalışır eşini. tam bizim ülkemize layık şeyler bunlar. bakamayacağı çocuğu yapmayan akıllı kadınlar daha da çalışsın emeklilik yaşı eli ayağı tutmayacağı zamana kadar çekilsin tabi . müstahak bize

5 çocukla çalışabilen kadına emekliliği geç,başbakanlık filan vermek lazım.5 çocuğa yetip bir de çalışabilen insan dünyayı bile yönetir zaten.Dalga mı geçiyor bunlar bizimle ne yapıyor anlamadım ki.Anaları çalışır çocuklar da birbirini büyütür artık filan dediler heralde.Bir de sanki bolluk refah içindeyiz de 5 çocuğun karnını doyurabileceğiz.Millet iki çocuğa zor bakıyor.Nüfus yaşlanıyormuş.Sen mevcut genç nüfusu istihdam edebiliyor musun ki daha çok genç nesil üretmeye çalışıyorsun?Refah seviyesi yüksek,gelişmiş ülkelere bakın bakalım kaç çocuk yapıyorlar,nüfusları ne kadar.Bunlar bizim Hindistan gibi sefalet içinde balık istifi halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım

.tabii en az 5 çocuk olmalı ki,aile yetişememeli okuluna ekmeğine,sonra devlet babamız el atmalı odun kömür vermeli,buzdolabı vermeli ki,o cahil kalmış,okuyamamış gençler oy verebilmeli kendilerine..
okumuş aydın pırıl pırıl nesil isterler mi tabii ki hayır..
konunun o kadra çok yönü var ki...
aynı zamanda kadını sosyal hayattan iş hayatından geri çekebilmek... kadının görevi çocuk doğurmak zaten....

hangi akıllı çalışan kadın bu teşvikten dolayı doğurur ki 5 tane.. sanki kedi yavrusu doğuruyosun,,doğurmak en kolayı ya sonrası bir ömür senin evladın..evlense de çocuğu olsa da evladın yine her derdinde koşacağın..
emekli maaşları çok iyiymiş gibi bu devirde,10 sene erken emkli etse ne olacak ki,emekli aç zaten,dediğim gibi amaç kadını da iş hayatından çıkarmak..

düşünüyorum,4 tane daha doğurmama lazım,doğum izni süt izni toplam 3 sene falan yapar heralde,10 sene de erken emekli oldum mu tamamdır,sonra 5 çocuklu mutlu ve emekli hayat ,gidip sahil kasabasına yerleşirim artık:):)

.tabii en az 5 çocuk olmalı ki,aile yetişememeli okuluna ekmeğine,sonra devlet babamız el atmalı odun kömür vermeli,buzdolabı vermeli ki,o cahil kalmış,okuyamamış gençler oy verebilmeli kendilerine..
okumuş aydın pırıl pırıl nesil isterler mi tabii ki hayır..
konunun o kadra çok yönü var ki...
aynı zamanda kadını sosyal hayattan iş hayatından geri çekebilmek... kadının görevi çocuk doğurmak zaten....

hangi akıllı çalışan kadın bu teşvikten dolayı doğurur ki 5 tane.. sanki kedi yavrusu doğuruyosun,,doğurmak en kolayı ya sonrası bir ömür senin evladın..evlense de çocuğu olsa da evladın yine her derdinde koşacağın..
emekli maaşları çok iyiymiş gibi bu devirde,10 sene erken emkli etse ne olacak ki,emekli aç zaten,dediğim gibi amaç kadını da iş hayatından çıkarmak..

düşünüyorum,4 tane daha doğurmama lazım,doğum izni süt izni toplam 3 sene falan yapar heralde,10 sene de erken emekli oldum mu tamamdır,sonra 5 çocuklu mutlu ve emekli hayat ,gidip sahil kasabasına yerleşirim artık:):)

öpüyorum seni sinirlenme sakin ol tatlım,yazdıklarının her zerresine katılıyorum :kkk:

Back