How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

5.cocuk

Canı sıkılmış topik açmış, Allah'ım böyle kadınları görünce şaşırıyorum.saygisz sevgisiz evde çocuk büyüyor gençliğinde Bin türlü hata yapıyor.yapincada suçlanıyor,aile ağzını açsa sözüm geçmiyor diyor

Yani sana göre doğru gerçek bir konu. Saygı duyarım. Saçmalık derken? Kişinin kendi konusu normal bir evlilik yok yazdığı bu. 4 çocuk var bu adama çocuk yapmak en büyük hata diyen gene aynı arkadaş? Bir ton konudaki yoruma haklısınız diyen gene aynı arkadaş. Dalga geçen ben değilim. Şimdi karşımıza geçip 5. Çocuğu çok istiyorum deniliyor. Benim bir alıp veremediğim yok konu sahibiyle . Hususi dalga geçmekten başka birşey olma alternatifi yok gözüken. Son yazdığımda duyar kasmak falan değil olan bu. Özellikle girip böyle konulara incelemeden tiye alcak biri değilim. Zaten hususi öyle bir derdim olsa muneyi neden etiketliyeyim.
Evet hep birlikte cok guzel dalga gecip güldünüz tebrik ederim ama bosuna dememisler gülme komsuna gelir basina zaten bu dunyada kinadiginiz hersey basiniza gelmeden ölmeyeceksiniz.

Ne soruosun o zaman burda.Allah senin gibilerden toplumu korusun.Cocuk yapmak hobin olmuş.
Asil senin gibi insanlardan korusun istersem 10 tane cocuk yaparim sen mi bakiyorsun benim cocuklarima anca dalga gecmeyi biliyorsun ama olsun kinadigin basina gelmeden ölmeyeceksin zaten

Gırtlağına kuru ekmek sokmayı çocuk büyütmek mi sanıyorsunuz? Beş çocuk hakkıyla büyüyemez, büyürler de nasıl büyürler, büyüklerimizden biliyoruz. Kocanızın aylık en az 50 bin kazancı yoksa yapmayın. Ne maddi ne manevi yetebilirsiniz. Kendinizi kandırmayın.

@Mune bilen birine sormak lazım. Zira ben şuan şoktayı
Gırtlağına kuru ekmek sokmayı çocuk büyütmek mi sanıyorsunuz? Beş çocuk hakkıyla büyüyemez, büyürler de nasıl büyürler, büyüklerimizden biliyoruz. Kocanızın aylık en az 50 bin kazancı yoksa yapmayın. Ne maddi ne manevi yetebilirsiniz. Kendinizi kandırmayın.
Girtlagina kuru ekmek sokmayi cocuk büyütmek sanmiyorum herseyin farkindayim maddi durumumuz iyi 10 cocugada bakariz oradada sorun yok eskiler 8 10 cocuga yoklukta bakmislar sevgiyle sevkatle okuyup kendilerini kurtarmis cok insan taniyorum herseyde maddiyat degil insanin icinde cocuk buyutme yetistirme topluma kazandirma olduktan sonra elinden geleni yaparsin sonuc taktir ilahi Allah herkeze Hayirli evlatlar nasip etsin Aminn

Back