• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.cocuk

Ne anlayışsız insanlarsınız kadın bi tane olur demiş ikiz olmuş. Şimdi tek doğurma hevesi kalmış içinde onu tadacak aaskflfl
İki oğlandan sonra bir de kızı olsun istemiş. İkiz olmuş. 2 kız 2 erkek. 5. Ne için olabilir ki? 🙄

Bide çocuk için çatlatma iğnesi falan denemiş heralde topige bakmış en son.
yine beterin beteri var hepsi ikiz olsa 10 çocuk olurdu 😂
bırakın sevişmeyi yüz yüze gelse hamile kalır bu 😁
inşallah siteden kovulur sinirim bozuldu 😒

Sadece şunu söyliyeyim, toplumumuzun gerçeği; gerçekten büyük yaraları olan insanlar var. Esra Erol vesair izleyip dalga geçtiğiniz. Gerçekten şiddetin her türünü gören insanlar. Ama o kadar artık durumu saçmaladınız ki. İnsanlar bir şey anlatamıyor, çözüm bulamıyor ; siz girip dalga geçip fake olduğunu anladığımız da , bir başka gerçek konu sahibi de çözüm ararken fake sanılıyor. Sitenin geyik bölümü var kendi aramızda dönem konuşma bölümleri özel mesaj vesair. Çok sıkılıyor azcık gülelim eğlenelim diyorsanız çözümü bu değil. Sosyal olamadığımız için yaralarını gerçekten acıya empati yapan insanların hoşgörüsünden çalmayın. Gidin gerçekten konuşmaya , geyik yapmaya ve sosyalleşmesi ihtiyacınız varsa normal bir üye olup normal yolları tüketin. Bilgi için zira ikinci üyelik hakkı yok diye biliyorum.

Bide çocuk için çatlatma iğnesi falan denemiş heralde topige bakmış en son.
yine beterin beteri var hepsi ikiz olsa 10 çocuk olurdu 😂
bırakın sevişmeyi yüz yüze gelse hamile kalır bu 😁
inşallah siteden kovulur sinirim bozuldu 😒
Bak orayı görmedim çok incelemedim allahtan:KK48:

Sadece şunu söyliyeyim, toplumumuzun gerçeği; gerçekten büyük yaraları olan insanlar var. Esra Erol vesair izleyip dalga geçtiğiniz. Gerçekten şiddetin her türünü gören insanlar. Ama o kadar artık durumu saçmaladınız ki. İnsanlar bir şey anlatamıyor, çözüm bulamıyor ; siz girip dalga geçip fake olduğunu anladığımız da , bir başka gerçek konu sahibi de çözüm ararken fake sanılıyor. Sitenin geyik bölümü var kendi aramızda dönem konuşma bölümleri özel mesaj vesair. Çok sıkılıyor azcık gülelim eğlenelim diyorsanız çözümü bu değil. Sosyal olamadığımız için yaralarını gerçekten acıya empati yapan insanların hoşgörüsünden çalmayın. Gidin gerçekten konuşmaya , geyik yapmaya ve sosyalleşmesi ihtiyacınız varsa normal bir üye olup normal yolları tüketin. Bilgi için zira ikinci üyelik hakkı yok diye biliyorum.
Dalga mı geçiyorsunuz şuan?
Konu sahibinin önceki mesajlarını alıntılayıp, evet arkadaşlar.me diyorsunuz diye ortaya atan sizsiniz. Sonrada duyar kasıyorsunuz, şaka gibi.
Ne cevap gelecek sanıyordunuz, bunca saçmalığa?

Bari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz :eğlence::oha::rolleyes::KK4::KK31:En Büyük KK

Dalga mı geçiyorsunuz şuan?
Konu sahibinin önceki mesajlarını alıntılayıp, evet arkadaşlar.me diyorsunuz diye ortaya atan sizsiniz. Sonrada duyar kasıyorsunuz, şaka gibi.
Ne cevap gelecek sanıyordunuz, bunca saçmalığa?
Yani sana göre doğru gerçek bir konu. Saygı duyarım. Saçmalık derken? Kişinin kendi konusu normal bir evlilik yok yazdığı bu. 4 çocuk var bu adama çocuk yapmak en büyük hata diyen gene aynı arkadaş? Bir ton konudaki yoruma haklısınız diyen gene aynı arkadaş. Dalga geçen ben değilim. Şimdi karşımıza geçip 5. Çocuğu çok istiyorum deniliyor. Benim bir alıp veremediğim yok konu sahibiyle . Hususi dalga geçmekten başka birşey olma alternatifi yok gözüken. Son yazdığımda duyar kasmak falan değil olan bu. Özellikle girip böyle konulara incelemeden tiye alcak biri değilim. Zaten hususi öyle bir derdim olsa muneyi neden etiketliyeyim.

Yüksek gelire sahip olsanız ve iyi bir eşiniz olsa buna kimse birşey demezdi.
Ama ilgisiz sorumsuz kötü davranan ağzı bozuk bir eşe 4 çocuk yapmışken 5. Niye? Lütfen düzgün gitmeyen bir evliliğe bir ortak daha getirmeyin. 4 tane nasip olmuş Allah bağışlasın siz sevginizi enerjinizi 4e bölün yavrularınıza paylaştırın. Hele ki şu ekonomide. Risk almayın.

Bakacak gücün maddi durumun psikolojin varsa yap kimse karışamaz 🤷ama doğurup doğurup aman nasil olsa bir sekilde büyürler kafasindaysan yazık etme çocuklara .
Çocuk büyütmek büyük sorumluluk ben 2.ye korkuyorum daha hakkıyla 1. Yi hir büyüteyim de yani 5 çocuk diyince bile tüylerim ürperiyor .
Bu arada biz 5 kardeşiz 👐 annem yıllarını hep bizim için yaşadı feda etti olan kadına oluyor ha sorsan o pişmanmi asla ama sorumluluk kadının üstünde hep .

Bari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz :eğlence::oha::rolleyes::KK4::KK31:En Büyük KK
Demekki esimle aramizi duzeltmisiz degilmi buraya 5. Cocuk yazdigima gore bunu annamiyacak kadar kafan calismiyor galiba bide arkadaslar ne diyorsun diye yazmis sanane sanami sorduk baska kapiya

:işsiz:

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-06-00-26-03-049_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-06-00-26-03-049_com.android.chrome.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 59
Demekki esimle aramizi duzeltmisiz degilmi buraya 5. Cocuk yazdigima gore bunu annamiyacak kadar kafan calismiyor galiba bide arkadaslar ne diyorsun diye yazmis sanane sanami sorduk baska kapiya
Valla tebrik ederim sizi cesaretinden ötürü . Hayırlı olsun efenim. Umarım bir an önce hamile kalır ve kucağınıza alırsınız. :işsiz::olamaz:

Anlamak yazamayan biri 5. Cocuğu yapmasın lütfen.

Back