- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.246
- 33
- 34
- Konu Sahibi ikizlerinAnnesi30
-
Yok yok konu eskiymiş kocası çok iyiymiş şimdi..
Tabiki degil hic bir anne dogurup dogurup aman nasil olsa buyurler diye cocuk yapmiyor bak sende 5 kardesmissin ben cocuklari kalabalik aile olmayi cok istiyorum cocuklara asigim onlarla huzur buluyorum ikizlerim okula baslayinca halen fikrBakacak gücün maddi durumun psikolojin varsa yap kimse karışamazama doğurup doğurup aman nasil olsa bir sekilde büyürler kafasindaysan yazık etme çocuklara .
Çocuk büyütmek büyük sorumluluk ben 2.ye korkuyorum daha hakkıyla 1. Yi hir büyüteyim de yani 5 çocuk diyince bile tüylerim ürperiyor .
Bu arada biz 5 kardeşizannem yıllarını hep bizim için yaşadı feda etti olan kadına oluyor ha sorsan o pişmanmi asla ama sorumluluk kadının üstünde hep .
Aynen cok iyi Allaha sukurYok yok konu eskiymiş kocası çok iyiymiş şimdi..
Konularınızı atmışlar buraya üzüldüm iki sevgiye ilgiye kanmayın sadece bunu söylemek isterim kimse pat diye değişmez .Tabiki degil hic bir anne dogurup dogurup aman nasil olsa buyurler diye cocuk yapmiyor bak sende 5 kardesmissin ben cocuklari kalabalik aile olmayi cok istiyorum cocuklara asigim onlarla huzur buluyorum ikizlerim okula baslayinca halen fikr
Degismesse dusunurum Allahim izniyle
Hahah sanami sordumAnlamak yazamayan biri 5. Cocuğu yapmasın lütfen.
Piskiloji?Anlamak yazamayan biri 5. Cocuğu yapmasın lütfen.
SananeBen anladım olayı.Digerleri büyüdükçe çocuk yapicak
Ay onu görmedim durPiskiloji?
Ne soruosun o zaman burda.Allah senin gibilerden toplumu korusun.Cocuk yapmak hobin olmuş.Sanane
Geçti o geçti. Taçlandırmak lazım tekrar
Genel olarak n ve l harflerini yan yana getiremiyor. Yannış, annamak gibi.Ay onu görmedim dur
Senin profilini incelerken yakaladım konu sahibiniGeçti o geçti. Taçlandırmak lazım tekrar
Ama utandımSenin profilini incelerken yakaladım konu sahibini
Eli ayağı mı titriyomuş o zamanGenel olarak n ve l harflerini yan yana getiremiyor. Yannış, annamak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?