- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.246
- 33
- 34
- Konu Sahibi ikizlerinAnnesi30
-
Ya biz kucak açardık ama. Fake arkadaş her akşam yokluyonuz ama yani bu forumun geyik bölümü var zaten. Normal gel artık yemeyiz ya.Bağımlılık yapmış da olabilir. Estetik de öyle diyorlar misal, bir kere yaptırınca duramıyomuşsun.
İki oğlandan sonra bir de kızı olsun istemiş. İkiz olmuş. 2 kız 2 erkek. 5. Ne için olabilir ki?Ne anlayışsız insanlarsınız kadın bi tane olur demiş ikiz olmuş. Şimdi tek doğurma hevesi kalmış içinde onu tadacak aaskflfl
Tövbe tövbeİki oğlandan sonra bir de kızı olsun istemiş. İkiz olmuş. 2 kız 2 erkek. 5. Ne için olabilir ki?
Bak orayı görmedim çok incelemedim allahtanBide çocuk için çatlatma iğnesi falan denemiş heralde topige bakmış en son.
yine beterin beteri var hepsi ikiz olsa 10 çocuk olurdu
bırakın sevişmeyi yüz yüze gelse hamile kalır bu
inşallah siteden kovulur sinirim bozuldu
Dalga mı geçiyorsunuz şuan?Sadece şunu söyliyeyim, toplumumuzun gerçeği; gerçekten büyük yaraları olan insanlar var. Esra Erol vesair izleyip dalga geçtiğiniz. Gerçekten şiddetin her türünü gören insanlar. Ama o kadar artık durumu saçmaladınız ki. İnsanlar bir şey anlatamıyor, çözüm bulamıyor ; siz girip dalga geçip fake olduğunu anladığımız da , bir başka gerçek konu sahibi de çözüm ararken fake sanılıyor. Sitenin geyik bölümü var kendi aramızda dönem konuşma bölümleri özel mesaj vesair. Çok sıkılıyor azcık gülelim eğlenelim diyorsanız çözümü bu değil. Sosyal olamadığımız için yaralarını gerçekten acıya empati yapan insanların hoşgörüsünden çalmayın. Gidin gerçekten konuşmaya , geyik yapmaya ve sosyalleşmesi ihtiyacınız varsa normal bir üye olup normal yolları tüketin. Bilgi için zira ikinci üyelik hakkı yok diye biliyorum.
Bari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz
Yani sana göre doğru gerçek bir konu. Saygı duyarım. Saçmalık derken? Kişinin kendi konusu normal bir evlilik yok yazdığı bu. 4 çocuk var bu adama çocuk yapmak en büyük hata diyen gene aynı arkadaş? Bir ton konudaki yoruma haklısınız diyen gene aynı arkadaş. Dalga geçen ben değilim. Şimdi karşımıza geçip 5. Çocuğu çok istiyorum deniliyor. Benim bir alıp veremediğim yok konu sahibiyle . Hususi dalga geçmekten başka birşey olma alternatifi yok gözüken. Son yazdığımda duyar kasmak falan değil olan bu. Özellikle girip böyle konulara incelemeden tiye alcak biri değilim. Zaten hususi öyle bir derdim olsa muneyi neden etiketliyeyim.Dalga mı geçiyorsunuz şuan?
Konu sahibinin önceki mesajlarını alıntılayıp, evet arkadaşlar.me diyorsunuz diye ortaya atan sizsiniz. Sonrada duyar kasıyorsunuz, şaka gibi.
Ne cevap gelecek sanıyordunuz, bunca saçmalığa?
Demekki esimle aramizi duzeltmisiz degilmi buraya 5. Cocuk yazdigima gore bunu annamiyacak kadar kafan calismiyor galiba bide arkadaslar ne diyorsun diye yazmis sanane sanami sorduk baska kapiyaBari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz
Valla tebrik ederim sizi cesaretinden ötürü . Hayırlı olsun efenim. Umarım bir an önce hamile kalır ve kucağınıza alırsınız.Demekki esimle aramizi duzeltmisiz degilmi buraya 5. Cocuk yazdigima gore bunu annamiyacak kadar kafan calismiyor galiba bide arkadaslar ne diyorsun diye yazmis sanane sanami sorduk baska kapiya
Anlamak yazamayan biri 5. Cocuğu yapmasın lütfen.Demekki esimle aramizi duzeltmisiz degilmi buraya 5. Cocuk yazdigima gore bunu annamiyacak kadar kafan calismiyor galiba bide arkadaslar ne diyorsun diye yazmis sanane sanami sorduk baska kapiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?