- 24 Ekim 2021
- 32
- -10
- 6
- 34
- Konu Sahibi ikizlerinAnnesi30
Merhaba ben 5. Cocugu istiyorum benim gibi olan varmi veya 5 cocugu olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 5. Cocugu istiyorum benim gibi olan varmi veya 5 cocugu olan
Evet beni dinleyeceksin diyor ben senin agzina edicem gerekirse diyor sen cevap vermiyecen
Ah o kadar pismanimki
Simdiki aklim olsaydi yapmazdim
Cocuguda degecek adama yapacaksin yannis annamayin varliklarina hergun sukrediyorum
O ayri ama
Gercekten cok guzel söyledin
Canim pskolojisi bozuk herzaman hasta bir yeri agrir normel degil yaptiklari bu kacinci artik ben utaniyorum ailemin duymasindan
Belki düzelir diye yapıyodur niye şeyapıyosunMune bilen birine sormak lazım. Zira ben şuan şoktayım
Tasimasi dogurmasi zor olmasa maddi durumumuz elverse 4 de ben isterdim. Ama cok.zor. yetistirmek icin elimden geleni yapiorum ama tasimak dogurmak cok cok zor. Sana helal olsun ablaMerhaba ben 5. Cocugu istiyorum benim gibi olan varmi veya 5 cocugu olan
Bari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuzBen ne yapacagimi sasirdim piskilojim artik cok bozuldu artik dayanamiyorum cok mutsuzum alip basimi gitmek geliyor ama cocuklarim var ama böylede ömür gecermi? Esimle hic annasamiyorum herseye cok cabuk sinirleniyor kufurler hakaretler anneme aileme bana agir kufurler sen nasil annesin nasil pislik bir insansin diyor halbuki ben birsey istemiyorum bana karsi saygili olsun terbiyeli konussun istiyorum koluma vurur cenemi sikistirir acitir bu vurmak degil der iki yasinda ikizlerim iki tanede 12 13 yasinda cocuklarim var 3 uncu cocuguda hic istemedi kafam kaldirmiyor diye Allah ikiz verdi cok zorlar kendin istedin kendin bakican diyor yeri geldimi seviyor cocuklarini ona birsey diyemem buyuk cocuklarda kotu örnek oluyor kufurleriyle annenizi dinlemeyin benim lafim gecer diyor anniyacaginiz ben biktim artik ayrilmayi dusunuyorum saygi bitince evlilik devam edermi her hafta ayni cocuklar icin sanredeyim diyorum ama olmuyor
Hobi olarak yapıyordur belki
ŞoktadayımBari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz
Bende . Konusundaki cevaplar da güzel. Bayağ yemiş yaniŞoktadayım
Akilsiz olursa insan oluyor iste cünkü ben cocuklari cok seviyorum bitane olur bakarim dedim ikiz Allahin taktiri düsünemedim
Belki düzelir diye yapıyodur niye şeyapıyosun
Hobi olarak yapıyordur belki
Neden? Benim 6 cocugum var bu aradaMerhaba ben 5. Cocugu istiyorum benim gibi olan varmi veya 5 cocugu olan
Arkadaş fake atıyor canım. Hemde bayağ bayağ fakeTasimasi dogurmasi zor olmasa maddi durumumuz elverse 4 de ben isterdim. Ama cok.zor. yetistirmek icin elimden geleni yapiorum ama tasimak dogurmak cok cok zor. Sana helal olsun abla
Ama cocuklara gunah degil mi? Onlarin hakettigi anne baba bu mu yaniBari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz
5 uğurlu sayısıymış.Neden?
Gec farkettimArkadaş fake atıyor canım. Hemde bayağ bayağ fake
Ağam bizimle eylenir...moduna girdim ... öte yandanBari başka hesap yapaydın. Evet arkadaşlar ne diyonuz
Bağımlılık yapmış da olabilir. Estetik de öyle diyorlar misal, bir kere yaptırınca duramıyomuşsun.Arkadaş fake atıyor canım. Hemde bayağ bayağ fake