5 cm yumurtalık kistim var.ne yapmalıyım

Bende aynı şekilde kist tedavisi görenlerdenim ilk iki ay farklı doğum kontrl hapıyla 3.5 cm geriledi doktor daha etkin doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum bu 3.ayım bitsin tekrar kontrol beni bekliyor inş kaybolmuştur kızlar
İnşallah

Kızlar konuyla alakalı degıl ama bısey sormak ıstıyorum. Ben ilişkiden yaklasık 12 gun sonra adet gordum. Gebelik süphesi buna ragmen olabılır mı?

tesekkur ederım , ben de farkındayım ama bıraz takıntılı oldugum ıcın baskalarından da duymak ıstedım
Hic belli olmaz bazen yerlesme kanamasida oluyo öyle enteresan seyler oluyo ki korunmadan girilen iliskide her zaman risk vardir.Bende cocuk icin ugrasiyorum ama henüz olmadi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Hic belli olmaz bazen yerlesme kanamasida oluyo öyle enteresan seyler oluyo ki korunmadan girilen iliskide her zaman risk vardir.Bende cocuk icin ugrasiyorum ama henüz olmadi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
yok yerlesme kanaması degıldı normal adetımı oldum, yerlesme kanaması ile adet arasında baya fark var zaten ayırt edılebılır

Hmm Evet onla bu farkli üstüne görme olabilir gec döllenme olabilir yada hicbirsey yoktur bende her ay gebelik testi aliyorum her ay hüsran :110::oops:

evli değilim henüz ama inşallah hamile kalmak istiyorsan biran önce bebişine kavuşursun :KK46:

Zan geçmiş bayagi cevap veren olur mu bilemiyorum. Adetim ilk defa 8 gün gecikti tabi ilk gebelik ihtimalini düşündüm ve sevindim kan test negatif ve doktora gittim 5.3cm kistim olduğunu ve adetim in bu sebeple gelmediğini söyledi. Bu olayda başıma ilk defa geliyor gecikme nedir kist nedir bilmem. Tarlusal diye bir ilaç verdi böylelikle adetim gelecek ve adet le birlikte kışın yok olma olasılığı var eğer olmazsa doğum kontrol hapı vereceğini söyledi. Ben buna ek olarak soğan suyu tuketeceğim. Başka forumlarda tarlusal kullanip kisti olduğu halde hamile olduğunu öğrenelim olmuş kafam çok karışık açıkçası. Basından böyle olaylar geçmiş kişiler yardimci olursa sevinirim. Tum surecleri buraya yazacağım herkes faydalanır umarım.

Zan geçmiş bayagi cevap veren olur mu bilemiyorum. Adetim ilk defa 8 gün gecikti tabi ilk gebelik ihtimalini düşündüm ve sevindim kan test negatif ve doktora gittim 5.3cm kistim olduğunu ve adetim in bu sebeple gelmediğini söyledi. Bu olayda başıma ilk defa geliyor gecikme nedir kist nedir bilmem. Tarlusal diye bir ilaç verdi böylelikle adetim gelecek ve adet le birlikte kışın yok olma olasılığı var eğer olmazsa doğum kontrol hapı vereceğini söyledi. Ben buna ek olarak soğan suyu tuketeceğim. Başka forumlarda tarlusal kullanip kisti olduğu halde hamile olduğunu öğrenelim olmuş kafam çok karışık açıkçası. Basından böyle olaylar geçmiş kişiler yardimci olursa sevinirim. Tum surecleri buraya yazacağım herkes faydalanır umarım.
geçmiş olsun arkadaşım bendede kist varda çikolata kisti benimkisi bende o yüzden gebe kalamıyorum umarım seninki çikolata kisti degildir

Bilmiyorum ki canım 5.3cm kist adet olamıyorum diye tarlusal kullandım bitmeden adetim başladı baya sancılı oldu ancak kistte küçülme olmadı 2 aylık doğum kontrol hapı verdi DİANE 35 bakalım kullanıyorum şimdi Allahım cumlemize şafi ismine hürmeten şifa versin varis ismine hürmeten bize hayırlı varisler versin inşallah

Back