Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 cm kistim var.internette kist için bitkisel ilaçlar gördüm.sizce kullanmalımıyım.ameliyat olmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.![]()
5 cm kistim var.internette kist için bitkisel ilaçlar gördüm.sizce kullanmalımıyım.ameliyat olmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.![]()
ne yapacağınızı en iyi doktorunuz bilir ve ona göre bir tedavi uygular. burdan edineceğiniz kulaktan dolma bilgilerle kistinizin geçmesi mümkün mü sizce?
[ı]canım doktoruna ne tür kist önce onu sor.7 cm olana kadar genelde ameliyat etmezler birde küçülsün diye genelde önce doğum kontrol hapı veriliyorlar canım ilk 3 ay kulllandıktan sonra eğer küçülmezse ameliyat ediyorlar.geçmiş olsun.[/ı]
Senin adina cok sevindim Arkadasim Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah bizlerinde.Bendeki cikolata kisti ameliyat olmama tek yumurtaligimin ve tüpümün ameliyat da alinmasina ragmen tekrarladi dr.tüp bebek tavsiye etti ama ben normal yoldan bi bes alti ay denemek istiyorum olmassa belki tüp bebege yönlenecez insallah ona gerek kalmaz.Mrb kizlar yumurtalik kisti için size yardimci olmak istiyorum . Ben ergenlige girdigimden beri adet sorunlari yasiyordum ileriki yaslarda adetim duzene girmis ve 33 gunde adet oluyordum yanliz ben normal edet miktarina gore cok az kanamam oluyordu pecete bile yeterliydi. 23 yasindayim 4 yillik evliyim ve 2 sene once bebek yapma karari aldim ve ilk isim dr. Gorunmek oldu dr. Bana sol yumurtaligimda 4×5 cm hemorajik kist oldugunu soyledive bu kistin tedavisi olmadigi icin takibe alindim her ay dr. Gittim ve kist gitmiyordu bu kist benim ilk adetim den beri olduğu soylendi . Bana hic bir sekilde tedavi verilmedi ayda 2 kere surekli hastaneye gidiyordum ama sonuc aynı degisen hicbirsey yoktuve bebek sahibide olamiyorduk 2 yil boyunca yapmadigim kurler kalmadi sogan suyu maydonoz suyu adet duzenleyici caylar hicbiri ise yaramadi her ay sonu gebelik testim negatifcikiyordu husran .... internetten arastiriyorum korumma haplarinin kisti yok ettigi yaziyordu ve ben bu haplari cok arastirdim eczaneye gidip hangi korunma hapinin yararli oldugunu sordum bana YAZZ diye korunma hapi ni onerdi ben yazz korunma hapini aaldım ve kendim ictim icinde 28 tane hap vardi ictikten 2 hafta sonra sşiddetli kanamam oldu ve dr. Gittim veeeeeeeeeee kistimin yok oldugunu öğrendim dr. Bile sok oolmuştu yillarca gitmeyen kist 15 gunde yok oldu. Ben bu hapi bitene kadae kullandim aradan 2 ay gecti veeeeeeee dr. Gittim ve beeeeeennnn hamissimmmmm hem saskinlik hemde mutluluktan goz yaslarina bogulmustum husranli gecen 2 yilim ardindan mmutluluk hamdolsun allaha vveren allah demek ki zamani varmis bu korunma hapini da vesile kildi rabbi.m .... bebek sahibi olmamak cok aci verici bir duygu bebek isteyen arkadaslar size bu konuda yardimci olmak istedim ..ALLAH ISTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLAT VERSIN.......
Ben de cok sey gecirdim.kisaca anlatayim yaklasik iki yildir bebek istiyoruz.bu arada 16 yillik evliyim.bir tane 11 yasinda oglum var.ikinci cocuk niyetine girdik.calismalar sonucunda ocak 2014 te hamile kaldim fakat 8 haftalikken kalp atisi olmadigi icin gwbelik sonlandirildi.birkac ay sonra yani eylulde aniden olusan bir kanama sonucu gece acile gittik orada yapilan tahlilde gebelik oldugunu fakat dusuk oldugunu soylediler eve gonderdiler iki gunde bir yapilan tahliller sonucunda gebeligin dis gebelik oldugunu 20 gun sonra ogrendik.fakat patladigi icin acil ameliyata alindim.ameliyattan sonra bagirsak dugumlenmesi ve 10gun hastanede yattim.6 ay korunduktan sonra tekrar doktora giderek bebek icin muayenemi oldum.nisan ayindan beri korunmuyorum.fakat hala gebelik yok.ustelik adetim daha siklasmaya basladi.enson 15 gun arayla 2 adet oldum.doktorumu aradim.cagirdi.muayene sonucu 4.5 cmlik kist olusmus dedi.bana duphaston verdi.adetimin 15.gunu yani dun basladim kullanmaya.ilac bitince adetin 2. Günü muhakkak gel dedi.bakalim ne olacak.cevrenizde benim gibi olan var mi.ben coooook bebek istiyorum ondan mi olmuyor anlamadimMrb kizlar yumurtalik kisti için size yardimci olmak istiyorum . Ben ergenlige girdigimden beri adet sorunlari yasiyordum ileriki yaslarda adetim duzene girmis ve 33 gunde adet oluyordum yanliz ben normal edet miktarina gore cok az kanamam oluyordu pecete bile yeterliydi. 23 yasindayim 4 yillik evliyim ve 2 sene once bebek yapma karari aldim ve ilk isim dr. Gorunmek oldu dr. Bana sol yumurtaligimda 4×5 cm hemorajik kist oldugunu soyledive bu kistin tedavisi olmadigi icin takibe alindim her ay dr. Gittim ve kist gitmiyordu bu kist benim ilk adetim den beri olduğu soylendi . Bana hic bir sekilde tedavi verilmedi ayda 2 kere surekli hastaneye gidiyordum ama sonuc aynı degisen hicbirsey yoktuve bebek sahibide olamiyorduk 2 yil boyunca yapmadigim kurler kalmadi sogan suyu maydonoz suyu adet duzenleyici caylar hicbiri ise yaramadi her ay sonu gebelik testim negatifcikiyordu husran .... internetten arastiriyorum korumma haplarinin kisti yok ettigi yaziyordu ve ben bu haplari cok arastirdim eczaneye gidip hangi korunma hapinin yararli oldugunu sordum bana YAZZ diye korunma hapi ni onerdi ben yazz korunma hapini aaldım ve kendim ictim icinde 28 tane hap vardi ictikten 2 hafta sonra sşiddetli kanamam oldu ve dr. Gittim veeeeeeeeeee kistimin yok oldugunu öğrendim dr. Bile sok oolmuştu yillarca gitmeyen kist 15 gunde yok oldu. Ben bu hapi bitene kadae kullandim aradan 2 ay gecti veeeeeeee dr. Gittim ve beeeeeennnn hamissimmmmm hem saskinlik hemde mutluluktan goz yaslarina bogulmustum husranli gecen 2 yilim ardindan mmutluluk hamdolsun allaha vveren allah demek ki zamani varmis bu korunma hapini da vesile kildi rabbi.m .... bebek sahibi olmamak cok aci verici bir duygu bebek isteyen arkadaslar size bu konuda yardimci olmak istedim ..ALLAH ISTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLAT VERSIN.......