5 cm yumurtalık kistim var.ne yapmalıyım

star1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
3
0
36
İstanbul
5 cm kistim var.internette kist için bitkisel ilaçlar gördüm.sizce kullanmalımıyım.ameliyat olmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.:59:

5 cm kistim var.internette kist için bitkisel ilaçlar gördüm.sizce kullanmalımıyım.ameliyat olmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.:59:

canım benim üzülme ..doktor kist için ne dediki ..ne kistiymiş bu ? ben 3 ay önce ameliyat oldum :5:

Canım doktoruna ne tür kist önce onu sor.7 cm olana kadar genelde ameliyat etmezler birde küçülsün diye genelde önce doğum kontrol hapı veriliyorlar canım ilk 3 ay kulllandıktan sonra eğer küçülmezse ameliyat ediyorlar.Geçmiş olsun.

selamlar,
öncelikle endişe edilecek birşey değil. kullanıcı adından aynı yaşta oldugumuzu görüyorum. Bende de vardı. Üstelik hiç bir belirti göstermedi. Reglim düzenliydi, sancım kanamalarım hersey normaldi.
Midem içiin tüm batın tomografi istemişti doktorum. Orada cıktı hem de 6.5 cm. Şok olmuştum. hemen dogum kontrol hapı verdi. Ama o ilaçlar bana dokundu. Nefes darlığı ile acillik oldum. Alerjim varmış, ilacı kestiler. Sonra herkafadan bir ses cıktı. Duyduklarımdan en iyisi sogan kürü idi. Soğanı haşlayıp 15 dk bekletip suyu içiyorsun. insanlar bir kaç gün yapıyor. ben 1 kere yaptım. ve 1 ay sonra kontrolde 2 cm ye düşmüştü. şimdi çok rahatım. soğan kürü vücuttaki kistleri temizliyormuş diye duydum. İstersen bir araştır. ama dert edecek bir şey yok, bir cok arkadasımda var..
geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar bende de 7 cm kist var doktora gittim cyclo-progynova(bunu daha önce bir kere daha kullanmıştım kistim yokolmuştu) bir de orgametril isimli 2 ilaç kullandım şimdi ilaç biteli 3 gün oldu ama hala regl olmadım 1 ay sonra evleneceğim sıkıntı stres beni mahvetti. soğan kürünü bana da bir kişi tavsiye etti ancak 1 gün içebildim(umarım faydası olmuştur) midem kaldırmadı ya da içmek istemedim tadı kötü geldi bana ama çok faydası oluyormuş. ne diyeyim Allah bizi şu kistlerden kurtarsın bir an önceee.... :(

aslında bu kistleri kafaya takıp stres sıkıntı yapmamak lazım çnkü kistler stresten sıkıntıdan üzüntüden de oluyormuş ama gel de bunu bana anlat insan ister istemez insan kafaya takıyor yanii ayy dua edin birkaç gün sonra doktora gideceğim umarım sonuç iyi çıkar ve kistten kurtulurummm...

ne yapacağınızı en iyi doktorunuz bilir ve ona göre bir tedavi uygular. burdan edineceğiniz kulaktan dolma bilgilerle kistinizin geçmesi mümkün mü sizce?

ne yapacağınızı en iyi doktorunuz bilir ve ona göre bir tedavi uygular. burdan edineceğiniz kulaktan dolma bilgilerle kistinizin geçmesi mümkün mü sizce?

tabi iyi bir doktor bulursak...

burada bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız var ve herkes tecrübelerini paylaşıyor..
o yüzden burası bir forum ..

sağlıcakla kalın..

bende doktora gittiğimde banada 5cm dedi hapı bıraktıktan sonra oluştu sanırım.. bizde bebek istiyoruz hapı onun için bırakmıştım ama kist oluşunca tekrar hap kullanmaya başladım bu arada soğan kürüde yaptım bana iki ay sonra gel dedi doktor ama ben bu ay gidicem umudum geçmiş olması bir ay daha kullanmak istemiyorum hapı:58:

canım ben de de kist vardi sakın haa!ne bitkisi ne interneti ..işinin ehli bi uzmana git ewlimisin bilmiyorum ama bekarsan aklından ameliyatı çıkar..ilk gittiğim doktor daha ilaç yazmadan bana ameliyat olucaksın mecbursun dedi profösör olarak da kendi kocasını tawsiye etti ve ekledi VAR MI TÜRKİYE DE ONUN GİBİSİ:2: şaka gibi...hemen başka bi doktora gittim iki ilaçla geçti unutma doktora git ama ehil olan güvendiğin bi doktora

[ı]canım doktoruna ne tür kist önce onu sor.7 cm olana kadar genelde ameliyat etmezler birde küçülsün diye genelde önce doğum kontrol hapı veriliyorlar canım ilk 3 ay kulllandıktan sonra eğer küçülmezse ameliyat ediyorlar.geçmiş olsun.[/ı]

8 cm den buyuk ve 6 aylık tedawiye cevap vermesse ammeliyat...bana doktorum böyle demişti

bende de evlendikten sonra bir kist oluştu vajinal bölgede ve şu an hamileyim rahatsız ediyo doktorum zararlı olmadığını doğumda alınacağını söyledi ama çarşamba günü randevum var dayanamaıyorum oturamıyorum yatamıyorum zor bi durum bebeğe bi zararı yokmuş sanırım bi operasyon olacak ...:14:

Merhaba Arkadaslar ben araniza yeni katildim Kadinlar Kulübü nu devamli takip ediyorum ve cok faydali bilgiler buldum o yüzden bende üye olmak istedim.Ayni konudan bende muzdaribim benimde sag kasikda 5 cm lik kist cikti doktorum hastahaneye sevketti ordada iki kere bakildi bi dr.fitil verdi onu kullandim adetimden sonra gittim sogan kürünüde denedim ama yok olmadi bu sefer baska dr.bakti oda iki ay dogum kontrol ilaci kullanmami önerdi gecmezse ameliyat dedi ve ben cok korkuyorum ameliyattan Rabbim hepimize yardim etsin de kurtulalim bu kistlerden tez zaman da bugün de sag tarafima bi agri girdi tedirgin oldum offf of kadin olmak ne zor

Mrb kizlar yumurtalik kisti için size yardimci olmak istiyorum . Ben ergenlige girdigimden beri adet sorunlari yasiyordum ileriki yaslarda adetim duzene girmis ve 33 gunde adet oluyordum yanliz ben normal edet miktarina gore cok az kanamam oluyordu pecete bile yeterliydi. 23 yasindayim 4 yillik evliyim ve 2 sene once bebek yapma karari aldim ve ilk isim dr. Gorunmek oldu dr. Bana sol yumurtaligimda 4×5 cm hemorajik kist oldugunu soyledive bu kistin tedavisi olmadigi icin takibe alindim her ay dr. Gittim ve kist gitmiyordu bu kist benim ilk adetim den beri olduğu soylendi . Bana hic bir sekilde tedavi verilmedi ayda 2 kere surekli hastaneye gidiyordum ama sonuc aynı degisen hicbirsey yoktuve bebek sahibide olamiyorduk 2 yil boyunca yapmadigim kurler kalmadi sogan suyu maydonoz suyu adet duzenleyici caylar hicbiri ise yaramadi her ay sonu gebelik testim negatif :( cikiyordu husran .... internetten arastiriyorum korumma haplarinin kisti yok ettigi yaziyordu ve ben bu haplari cok arastirdim eczaneye gidip hangi korunma hapinin yararli oldugunu sordum bana YAZZ diye korunma hapi ni onerdi ben yazz korunma hapini aaldım ve kendim ictim icinde 28 tane hap vardi ictikten 2 hafta sonra sşiddetli kanamam oldu ve dr. Gittim veeeeeeeeeee kistimin yok oldugunu öğrendim dr. Bile sok oolmuştu yillarca gitmeyen kist 15 gunde yok oldu. Ben bu hapi bitene kadae kullandim aradan 2 ay gecti veeeeeeee dr. Gittim ve beeeeeennnn hamissimmmmm hem saskinlik hemde mutluluktan goz yaslarina bogulmustum husranli gecen 2 yilim ardindan mmutluluk hamdolsun allaha vveren allah demek ki zamani varmis bu korunma hapini da vesile kildi rabbi.m .... bebek sahibi olmamak cok aci verici bir duygu bebek isteyen arkadaslar size bu konuda yardimci olmak istedim ..ALLAH ISTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLAT VERSIN.......

Mrb kizlar yumurtalik kisti için size yardimci olmak istiyorum . Ben ergenlige girdigimden beri adet sorunlari yasiyordum ileriki yaslarda adetim duzene girmis ve 33 gunde adet oluyordum yanliz ben normal edet miktarina gore cok az kanamam oluyordu pecete bile yeterliydi. 23 yasindayim 4 yillik evliyim ve 2 sene once bebek yapma karari aldim ve ilk isim dr. Gorunmek oldu dr. Bana sol yumurtaligimda 4×5 cm hemorajik kist oldugunu soyledive bu kistin tedavisi olmadigi icin takibe alindim her ay dr. Gittim ve kist gitmiyordu bu kist benim ilk adetim den beri olduğu soylendi . Bana hic bir sekilde tedavi verilmedi ayda 2 kere surekli hastaneye gidiyordum ama sonuc aynı degisen hicbirsey yoktuve bebek sahibide olamiyorduk 2 yil boyunca yapmadigim kurler kalmadi sogan suyu maydonoz suyu adet duzenleyici caylar hicbiri ise yaramadi her ay sonu gebelik testim negatif :KK43: cikiyordu husran .... internetten arastiriyorum korumma haplarinin kisti yok ettigi yaziyordu ve ben bu haplari cok arastirdim eczaneye gidip hangi korunma hapinin yararli oldugunu sordum bana YAZZ diye korunma hapi ni onerdi ben yazz korunma hapini aaldım ve kendim ictim icinde 28 tane hap vardi ictikten 2 hafta sonra sşiddetli kanamam oldu ve dr. Gittim veeeeeeeeeee kistimin yok oldugunu öğrendim dr. Bile sok oolmuştu yillarca gitmeyen kist 15 gunde yok oldu. Ben bu hapi bitene kadae kullandim aradan 2 ay gecti veeeeeeee dr. Gittim ve beeeeeennnn hamissimmmmm hem saskinlik hemde mutluluktan goz yaslarina bogulmustum husranli gecen 2 yilim ardindan mmutluluk hamdolsun allaha vveren allah demek ki zamani varmis bu korunma hapini da vesile kildi rabbi.m .... bebek sahibi olmamak cok aci verici bir duygu bebek isteyen arkadaslar size bu konuda yardimci olmak istedim ..ALLAH ISTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLAT VERSIN.......
Senin adina cok sevindim Arkadasim Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah bizlerinde.Bendeki cikolata kisti ameliyat olmama tek yumurtaligimin ve tüpümün ameliyat da alinmasina ragmen tekrarladi dr.tüp bebek tavsiye etti ama ben normal yoldan bi bes alti ay denemek istiyorum olmassa belki tüp bebege yönlenecez insallah ona gerek kalmaz.

İbrahim saracoglunu dinlemenizi.tavsiye ederim ve kilonuz fazlasayla en iyi sey kilo veemektir

Mrb kizlar yumurtalik kisti için size yardimci olmak istiyorum . Ben ergenlige girdigimden beri adet sorunlari yasiyordum ileriki yaslarda adetim duzene girmis ve 33 gunde adet oluyordum yanliz ben normal edet miktarina gore cok az kanamam oluyordu pecete bile yeterliydi. 23 yasindayim 4 yillik evliyim ve 2 sene once bebek yapma karari aldim ve ilk isim dr. Gorunmek oldu dr. Bana sol yumurtaligimda 4×5 cm hemorajik kist oldugunu soyledive bu kistin tedavisi olmadigi icin takibe alindim her ay dr. Gittim ve kist gitmiyordu bu kist benim ilk adetim den beri olduğu soylendi . Bana hic bir sekilde tedavi verilmedi ayda 2 kere surekli hastaneye gidiyordum ama sonuc aynı degisen hicbirsey yoktuve bebek sahibide olamiyorduk 2 yil boyunca yapmadigim kurler kalmadi sogan suyu maydonoz suyu adet duzenleyici caylar hicbiri ise yaramadi her ay sonu gebelik testim negatif :KK43: cikiyordu husran .... internetten arastiriyorum korumma haplarinin kisti yok ettigi yaziyordu ve ben bu haplari cok arastirdim eczaneye gidip hangi korunma hapinin yararli oldugunu sordum bana YAZZ diye korunma hapi ni onerdi ben yazz korunma hapini aaldım ve kendim ictim icinde 28 tane hap vardi ictikten 2 hafta sonra sşiddetli kanamam oldu ve dr. Gittim veeeeeeeeeee kistimin yok oldugunu öğrendim dr. Bile sok oolmuştu yillarca gitmeyen kist 15 gunde yok oldu. Ben bu hapi bitene kadae kullandim aradan 2 ay gecti veeeeeeee dr. Gittim ve beeeeeennnn hamissimmmmm hem saskinlik hemde mutluluktan goz yaslarina bogulmustum husranli gecen 2 yilim ardindan mmutluluk hamdolsun allaha vveren allah demek ki zamani varmis bu korunma hapini da vesile kildi rabbi.m .... bebek sahibi olmamak cok aci verici bir duygu bebek isteyen arkadaslar size bu konuda yardimci olmak istedim ..ALLAH ISTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLAT VERSIN.......
Ben de cok sey gecirdim.kisaca anlatayim yaklasik iki yildir bebek istiyoruz.bu arada 16 yillik evliyim.bir tane 11 yasinda oglum var.ikinci cocuk niyetine girdik.calismalar sonucunda ocak 2014 te hamile kaldim fakat 8 haftalikken kalp atisi olmadigi icin gwbelik sonlandirildi.birkac ay sonra yani eylulde aniden olusan bir kanama sonucu gece acile gittik orada yapilan tahlilde gebelik oldugunu fakat dusuk oldugunu soylediler eve gonderdiler iki gunde bir yapilan tahliller sonucunda gebeligin dis gebelik oldugunu 20 gun sonra ogrendik.fakat patladigi icin acil ameliyata alindim.ameliyattan sonra bagirsak dugumlenmesi ve 10gun hastanede yattim.6 ay korunduktan sonra tekrar doktora giderek bebek icin muayenemi oldum.nisan ayindan beri korunmuyorum.fakat hala gebelik yok.ustelik adetim daha siklasmaya basladi.enson 15 gun arayla 2 adet oldum.doktorumu aradim.cagirdi.muayene sonucu 4.5 cmlik kist olusmus dedi.bana duphaston verdi.adetimin 15.gunu yani dun basladim kullanmaya.ilac bitince adetin 2. Günü muhakkak gel dedi.bakalim ne olacak.cevrenizde benim gibi olan var mi.ben coooook bebek istiyorum ondan mi olmuyor anlamadim

Bende aynı şekilde kist tedavisi görenlerdenim ilk iki ay farklı doğum kontrl hapıyla 3.5 cm geriledi doktor daha etkin doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum bu 3.ayım bitsin tekrar kontrol beni bekliyor inş kaybolmuştur kızlar

Back