-5 cm +2 cm +1 cm

poly4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
0
Yer
Bursa
evet kızlarr çok mutluyum. kısa bir süredir pilates yapıyorum. üstelik evde yapıyorum ve ebru şallı'nın internetteki pilates videolarıyla. tam olarak ne kadar oldu bilmiyorum ama belim 5 cm kadar inceldi. 67 cm den 62 ye indi. göğüslerim 1 cm büyüdü. 81ler. kalçam 2 cm büyüdü onu söylemek istemiyorum. ayrıca da ennn önemlisi selülitlerim gözle görülür bir şekilde azaldı. bacaklarım kalın ve sarkıktı. şimdi biraz daha toplandılar. hee bu arada her gün en 1 tane bitki çayı içiyorum. az az yiyorum. 1 kilo verdim 1 haftada falan. 48 kiloya dştüm. çok konuştum biliyorum ama bi de 2 cm uzadım 1.62 oldum. mutluyum herkese öneririm kızlarr. :130:

super canim....bende platese basliyorum sonra brakiyorum(((( YARIN TEKRAR BASLAYACAM INSHAALLAH...

bende öyleydim. başlıyodum bırakıyodum. ama artık kararlıyım. bırakmak yok

bende öyleydim. başlıyodum bırakıyodum. ama artık kararlıyım. bırakmak yok

her aksam uykuya dalarken yarin plates yapacam diyorum))) o yarin birturlu gelmiyor.... yazin bana guc verdi bu sefer kesin yarin baslayacam tekrar

inşallah başlarsın canım gerçekten faydalı :)

ya bende başlamaya niyet ediyorum hatta istemiştim bir ara çok ama bir türlü olmadı..benim kilom iyi şuanda ve zayıflamak istemiyorum ondan(( sadece uzatsaymış keşke birde bacakları azcık bişey ama kalınlaştırsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…