Taze gelin,nasılsın?Jennacımmm
Habibte MuskBende coinler var
Biliyoruz da bana açık geliyor biz koyu kahve içeriz hemde çay bardağında süvariEn ünlü Türk kahvesi satıcısı
İyiyim balımTaze gelin,nasılsın?
Var var, çayın yanına olsun dedi zatenGünaydınlar
Gelcem bekle çayında varmı
Geliyom beklee
Nasılsın nasıl gidiyor bakalım evlilikİyiyim balımgeziyorum ankaraya geldik dün buzzzz gibi burası
Sizin kahve degisik o zaman ,bizde süvari yok,anca fincanBiliyoruz da bana açık geliyor biz koyu kahve içeriz hemde çay bardağında süvari
Biraz sürtün de bulassinEvet elon musk amcaoğlu olur
Neyş değişik sende çay bardagına koyarsan süvari olur jennnaSizin kahve degisik o zaman ,bizde süvari yok,anca fincan
Orasin soğuğu meşhur zatenİyiyim balımgeziyorum ankaraya geldik dün buzzzz gibi burası
Kahveyi dedim yav,kakuleli kahve değil mi oNeyş değişik sende çay bardagına koyarsan süvari olur jennna
La biliyon da niye soruyon Google emmiye gidiyordum Memmet Efendi görseli aramayaBiliyoruz da bana açık geliyor biz koyu kahve içeriz hemde çay bardağında süvari
Süper o zaman hemen geliyorumVar var, çayın yanına olsun dedi zatenNevreste , karşılıklı yiyip içelim.
Yok yanlış biliyorsunKahveyi dedim yav,kakuleli kahve değil mi o
Benim kızda oraya gelnce çay bardağında içmiş o kahveyiNeyş değişik sende çay bardagına koyarsan süvari olur jennna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?