Oyy sen 2008 diyo abla masallah valla hep bizimle olBendaha eskiyim ya burada ondan dediydim
Kesin 10 yıldır olmuştur tanışıklığımızBerre bizim eski arkadaşımızHanım abla,Berre ben çok eskiden beri tanışıyoruz.10 yıl olmuştur
Rica ederim berrecim musmutlu yıllarınız olsunAblam teşekkür ederim
Aslında daha eski yeni üyelik almıştı2013 diyo benden 2 yıl önce gelmiş
Aynen canımEski üyeliğim vardı bir ara sanırım ben 2011 yada 2012de üye olmuştum
Dahada eski olabilir emin değilim
2 arkadaşımız daha var onlar kaçak durumda şimdiYaaa neguzelkiskancam amaaa
Bu platformun en güzel yönüde bu abla yıl oluyor çok güzel dostlar ediniyoruz
Okudum şimdiAslında daha eski yeni üyelik almıştı
Aynen abla olduKesin 10 yıldır olmuştur tanışıklığımız
Rica ederim berrecim musmutlu yıllarınız olsun
Değildin tabiOkudum şimdineyse bende eskidim siz kadar olmasada amayaaa yeni değilim benide sevinnnnn
1 ay sonra vazgeçtim çıkacam dedim eşimde kal niye çıkıyorsun demiştiOyy sen 2008 diyo abla masallah valla hep bizimle ol
İyiki cikmamissin bak1 ay sonra vazgeçtim çıkacam dedim eşimde kal niye çıkıyorsun demişti
Değildin tabi
Benimde 13 yıl bitti hatırlyorum geldiğin o günleri ne güzeldi demi msn yazılmalarımız filanAynen abla oldu
Benim 11 bitti
Ben 2011 Haziran'da Eski Dostlara gelmiştim,
Yaklaşık 5 sene filan usluydum sonra saldim iplerimiİyiki cikmamissin bak
Seni tanıdık abla veriyon odunuYaklaşık 5 sene filan usluydum sonra saldim iplerimi
Görüşürüz percanımNeysem ben kactim
Bu aralar sakinim çaptanmı düştüm acaba,siyasette fenayımdırSeni tanıdık abla veriyon odunu
Tanıdık biri beni bulmuştu onun için diğerini kapatıp yenisini açmıştım o zamanlarAslında daha eski yeni üyelik almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?