Tatlıda ne popüler ne çok oy alır kestitemiyorum.Bir tek despacitoyu bildimOnda hemfikirim, yadırgamış olmaları muhtemel
Bu Red velvet yediğim için herhalde bana çok sıcak gelmistiBen karmen pastayıda çok başarılı bulmuştum
Çok iştah açıcı olsunNapayım göz var nizam var şimdi inkâr edeyim desem bana zararkabullendim ama inanmaya çalışıyorum yapacağım sade olacağım beeen
Bende şaşırtmayı O kadar çok istiyorum ki okadar yaniiii abla bakalım artikBizi şaşırt
Aynen bu sebeple oy alamamış olabilir.Bu Red velvet yediğim için herhalde bana çok sıcak gelmistiKarmen pasta hiç denemedim,san sebastian'da denemedim mesela
Evet cancağızım, gercekten çok güzelSen denedin mi cancağzım?
Karmen hangisiydi?Ben karmen pastayıda çok başarılı bulmuştum
Pinteresten sunum araştırBende şaşırtmayı O kadar çok istiyorum ki okadar yaniiii abla bakalım artik
Kerrar yapmıştıKarmen hangisiydi?
Olabilir canımAynen bu sebeple oy alamamış olabilir.
Ben hiçbirini denemedimBu Red velvet yediğim için herhalde bana çok sıcak gelmistiKarmen pasta hiç denemedim,san sebastian'da denemedim mesela
Ispanaklara sim dökme kuzu tamam mı? Sakın,yapabilirsinNapayım göz var nizam var şimdi inkâr edeyim desem bana zararkabullendim ama inanmaya çalışıyorum yapacağım sade olacağım beeen
Afiyet şeker olsun cancağzımEvet cancağızım, gercekten çok güzelici Antep❤üstü sütlü falan,çokzel
Gidip bakayımKerrar yapmıştı
Güzel yapan bir yerde Red velvet dene mutlakaBen hiçbirini denemedim
Çok iştah açıcı olsun
YaaaPinteresten sunum araştır
Ama o pastadaki poşet gibi olmasın
Avalıyız
Sponsor yarışmasında başka marka nedir
Yaaakk bı farklı bişey görsün demistim iyiki sadece demişim icraata gecmeden yakaladin
Sakın Peri
Yaaakk bı farklı bişey görsün demistim iyiki sadece demişim icraata gecmeden yakaladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?