Kapanin elinde kalacak aşko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapanin elinde kalacak aşko
Bwn verdim yaaa reyting yaptıBen red velvet ve despacitodan emindim.Sonra soğuk baklava diyordum.Diğerleri açıkcası beni çok şaşırttı
Çok farklı bir şey bekliyoruzOmuzlarıma ağır bir yük yüklendi gibi hissettim şuan inşallah bütün çabam o yönde olacak çok amin
Kime verdin bana mıBwn verdim yaaa reyting yaptı
Su iç yavrum istersen gazoz vereyimKorktum
Çuklata verdim sanırım due bakayımKime verdin bana mı
Kesinlikle yasom valla abartılı olmuştu onda hemfikirimÖyle çok incelemedim canım.
Margırıt’ta emindim, ama kendi tarifimin bilindik ve sevilen tarif olmasından dolayı 2. olabilir diye düşünmüştüm.
can’ın tarifini incelemiştim ve kendisine de çok boğduğunu söylemiştim.
Red velveti daha evvel hiç yemedim, beni çekmedi açıkçasıBen red velvet ve despacitodan emindim.Sonra soğuk baklava diyordum.Diğerleri açıkcası beni çok şaşırttı
Kesin likörlüÇuklata verdim sanırım due bakayım
Red velvet efsane ,mutlaka dene cancağızımRed velveti daha evvel hiç yemedim, beni çekmedi açıkçası
Ama Margaret Hale efsaneliğini yine konuşturdu
Baklava ile peyniri bağdaştıramamış olduklarını düşünüyorum canım, oy potansiyeli o sebepten düşmüş olabilir
Soda içtim bebiş, sağolasınSu iç yavrum istersen gazoz vereyim
KatılıyorumRed velvet efsane ,mutlaka dene cancağızım
Abla farklı nasıl yapcamki ben onu bana fikir verirmisin ozeldeyapabilirsem yarin yapmayı düşünüyorumÇok farklı bir şey bekliyoruz
Bence baklavayı henüz tatmayanlar varBence tatsalar kesin 1.olurRed velveti daha evvel hiç yemedim, beni çekmedi açıkçası
Ama Margaret Hale efsaneliğini yine konuşturdu
Baklava ile peyniri bağdaştıramamış olduklarını düşünüyorum canım, oy potansiyeli o sebepten düşmüş olabilir
Ispanağı konuştur ,Perisin senAbla farklı nasıl yapcamki ben onu bana fikir verirmisin ozeldeyapabilirsem yarin yapmayı düşünüyorum
Niye benbalıkları pişirmişem Nevreste yi çarşıyaaaaa göndermişemmmmm
Çokzel evetBence baklavayı henüz tatmayanlar varBence tatsalar kesin 1.olur
Sade ve iştah açıcıÖrtün bile sade olsunAbla farklı nasıl yapcamki ben onu bana fikir verirmisin ozeldeyapabilirsem yarin yapmayı düşünüyorum