- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
MamaNe yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MamaNe yapacaksın
1 kg hamsi kaç dolar ?Ama hangi balığı yollasam
Ucuz olandan mı, pahalı olandan mı?
3$1 kg hamsi kaç dolar ?
Eh işte son dk sezaryen oldum bu arada, biraz zor geçti ilk günler ama günden güne iyi olacağız inşallahAlıştınız mı birbirinize?
Bebe maması mı
Bugün baktım 35 tl ydi
O zaman 3 kilo ıspanak karşılığı 1 kilo hamsi
Doğumun normali, sezaryeni yoktur. Amaç bir, sağlıkla kavuşmak canım.Eh işte son dk sezaryen oldum bu arada, biraz zor geçti ilk günler ama günden güne iyi olacağız inşallah
30₺’dan sattım bugünBugün baktım 35 tl ydi
Geçmiş olsun canımDikkat et kendini.çok yormaEh işte son dk sezaryen oldum bu arada, biraz zor geçti ilk günler ama günden güne iyi olacağız inşallah
Temizlenmiş yoktu yoksa alacaktım30₺’dan sattım bugün
Ben temizliyorum iki dakikada, beklerimTemizlenmiş yoktu yoksa alacaktım
İkiniz de sağlıklı olun da ,normal ya da sezaryen fark etmezcon sevindim iyi olmanıza gercekten❤❤Eh işte son dk sezaryen oldum bu arada, biraz zor geçti ilk günler ama günden güne iyi olacağız inşallah
Ahhh keşkeSeninkiler canlı canlı çok güzel duruyorBen temizliyorum iki dakikada, beklerim
Normal elticim, denizden çıkıp birkaç saate tezgahta oluyorAhhh keşkeSeninkiler canlı canlı çok güzel duruyor
Para bendeeeeeeğğğbastom parayı aldım ıspanağıParayı bulmuşsun Periii
Zenginlik başka bir şey aşko
Kız yemek yapmicamki bende tarifimi yapcam ıspanaklı ıspanaklı1 bağdan ancak 1 tabak yemek çıkar
Sen kullan en iyisi
Yastık altı bozdurdum ispanağa değerdiAynen cancağızım, belki dolar bozdurup almıştır,malum artmış
Onun gibi bişiiiiiBebe maması mı
Allah daha çok versin insallasiPara bendeeeeeeğğğbastom parayı aldım ıspanağı
Kız yemek yapmicamki bende tarifimi yapcam ıspanaklı ıspanaklı
Yastık altı bozdurdum ispanağa değerdi
Onun gibi bişiiiii
Canım ıspanaklı çarşaf böreği istediPara bendeeeeeeğğğbastom parayı aldım ıspanağı
Kız yemek yapmicamki bende tarifimi yapcam ıspanaklı ıspanaklı
Yastık altı bozdurdum ispanağa değerdi
Onun gibi bişiiiii
MasallasıAllah daha çok versin insallasi
Bı çarşaf değil belki amma idare eder başka şey olmazmiCanım ıspanaklı çarşaf böreği istedi
Olmaz, benim ıspanaklı çarşaf böreğine olan aşkımı hiçbir börek gideremezMasallası
Bı çarşaf değil belki amma idare eder başka şey olmazmi