How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Derin bir “ohh” çektim resmen. Bu aralar ailelerle çok sık akşam oturduk, onlar İçin korktum👀
Allah korusun🤗
Tamamen gidiyor kesinlikle hiçbir koku almıyorsun🤷🏻‍♀️
3 aydır sarımsak yiyemiyorum🤦🏻‍♀️

Evet, bu arada haftaya dükkandan çıkıyoruz.

Dükkanın sahibi açık açık “ben işinizin bu kadar tutulacağını düşünmemiştim, deneme süreniz haftaya doluyor, 4500₺ artık kiranız, siz bu ücreti ödeyebilirsiniz” dedi.
Bugün belediye ve zabıtalarla görüşüldü. Pazartesi aynı sokakta ama dükkanın 10-15m yanında arabanın arkasında satış yapmaya başlayacağız🤣🤣
Dükkan sahibinin bundan henüz haberi yok, aklınca kendini kurnaz sanıyor🤣🤣
Bugün eşimi sordu, tabela ve reklam işi için gitti dedim. Ama başka işleri halletti 🤣🤣

Dükkanın sahibi açık açık “ben işinizin bu kadar tutulacağını düşünmemiştim, deneme süreniz haftaya doluyor, 4500₺ artık kiranız, siz bu ücreti ödeyebilirsiniz” dedi.
Bugün belediye ve zabıtalarla görüşüldü. Pazartesi aynı sokakta ama dükkanın 10-15m yanında arabanın arkasında satış yapmaya başlayacağız🤣🤣
Bugün eşimi sordu, tabela ve reklam işi için gitti dedim. Ama başka işleri halletti 🤣🤣
Terbiyesiz ya🤦🏻‍♀️
Hayırlı olsun elticim🤗😍

İsleriniz rast gitsin cancağızım :KK68: uyanikspor tükan sahibine de teessüfler:63:

Terbiyesiz ya🤦🏻‍♀️
Hayırlı olsun elticim🤗😍
Sağolasın elticim 🥰🎈😍🤗
Birde bu kişi kp eski tanıdığı, eşimin bebekliğini bile biliyor ve komşu🤷🏻‍♀️
Kp köpürüyor, yıllardır boş olan dükkan yine boş kalacak, kendi bilir 😏

Sağolasın elticim 🥰🎈😍🤗
Birde bu kişi kp eski tanıdığı, eşimin bebekliğini bile biliyor ve komşu🤷🏻‍♀️
Kp köpürüyor, yıllardır boş olan dükkan yine boş kalacak, kendi bilir 😏
Aynen kendisi bilir🤷🏻‍♀️

Back