- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Allah korusunDerin bir “ohh” çektim resmen. Bu aralar ailelerle çok sık akşam oturduk, onlar İçin korktum
Tamamen gidiyor kesinlikle hiçbir koku almıyorsun
3 aydır sarımsak yiyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusunDerin bir “ohh” çektim resmen. Bu aralar ailelerle çok sık akşam oturduk, onlar İçin korktum
Öyle olmasa bu kadar hastalığa ve ağrıya fıldır fıldır gezmezdimSen ve gamsızlık
İnanayım mı?
❤Muhtemelen cancağzım
Tamamdır canımAllah korusun
Tamamen gidiyor kesinlikle hiçbir koku almıyorsun
3 aydır sarımsak yiyemiyorum
Terbiyesiz yaEvet, bu arada haftaya dükkandan çıkıyoruz.
Dükkanın sahibi açık açık “ben işinizin bu kadar tutulacağını düşünmemiştim, deneme süreniz haftaya doluyor, 4500₺ artık kiranız, siz bu ücreti ödeyebilirsiniz” dedi.
Bugün belediye ve zabıtalarla görüşüldü. Pazartesi aynı sokakta ama dükkanın 10-15m yanında arabanın arkasında satış yapmaya başlayacağız
Dükkan sahibinin bundan henüz haberi yok, aklınca kendini kurnaz sanıyor
Bugün eşimi sordu, tabela ve reklam işi için gitti dedim. Ama başka işleri halletti
İsleriniz rast gitsin cancağızım uyanikspor tükan sahibine de teessüflerEvet, bu arada haftaya dükkandan çıkıyoruz.
Dükkanın sahibi açık açık “ben işinizin bu kadar tutulacağını düşünmemiştim, deneme süreniz haftaya doluyor, 4500₺ artık kiranız, siz bu ücreti ödeyebilirsiniz” dedi.
Bugün belediye ve zabıtalarla görüşüldü. Pazartesi aynı sokakta ama dükkanın 10-15m yanında arabanın arkasında satış yapmaya başlayacağız
Dükkan sahibinin bundan henüz haberi yok, aklınca kendini kurnaz sanıyor
Bugün eşimi sordu, tabela ve reklam işi için gitti dedim. Ama başka işleri halletti
Sağolasın elticimTerbiyesiz ya
Hayırlı olsun elticim
Amin cancağzımİsleriniz rast gitsin cancağızım uyanikspor tükan sahibine de teessüfler
Aynen kendisi bilirSağolasın elticim
Birde bu kişi kp eski tanıdığı, eşimin bebekliğini bile biliyor ve komşu
Kp köpürüyor, yıllardır boş olan dükkan yine boş kalacak, kendi bilir
Amin cancağzım
İnşallah kuzum inşallahİnşallah düzelir ya
Niye kızHello people teşekkürler artik yetisip katilamiyorum
Periş ne zaman yapıyon beybiNiye kız
Cok yakında inşallah kuzu malzemeyi alıncaPeriş ne zaman yapıyon beybi
Ooo az kalmış beybiCok yakında inşallah kuzu malzemeyi alınca
Ben yapana kadar oylama günü gelmezseOoo az kalmış beybi
Amin kuzum.İnşallah kuzum inşallah
Tarifi almak isteyen var cidden yapamıyacaksan önceden söyleBen yapana kadar oylama günü gelmezse
YapcaaaaaammmmTarifi almak isteyen var cidden yapamıyacaksan önceden söyle