Börek ve poğaça var alacaksanselamlar gurabiye mi yapcaksınız
Her hafta veya her ay aynı kişiye veriyorsa kontrol edilir yoksa gerek duyulmazBöyle bisey yapmicagimi bilmeniz gerekirdi ki ben milletin naptigini kontrol ederken bidaha şaka yapmakmi
Oy hakkında bisey demedikki sen mi yanlis anladin cantanem kankalarini bana yolla dedi bende etiketliyorum dedim olay buHer hafta veya her ay aynı kişiye veriyorsa kontrol edilir yoksa gerek duyulmazGidip detaylı inceleme yapabilirim.
Sabah yazılmış yeni gördümOy hakkında bisey demedikki sen mi yanlis anladin cantanem kankalarini bana yolla dedi bende etiketliyorum dedim olay bu
Tamam canim biz şakasina takildik oylesine yazdik güldük demek yanlis anlasildi neyseSabah yazılmış yeni gördüm
Tamam .Tamam canim biz şakasina takildik oylesine yazdik güldük demek yanlis anlasildi neyse
AaaaTek tarif alıyoruz canım, ya börek ya da poğaça
Keşke sorsaydın veya gelen tariflere baksaydınAaaaNevreste desene şöyle ama yine de katilmayacagim aklım da hiç bir şey yok. Bugün börek yaptıydım. Mesaj i erken okusaydim çeker atardım
Tüh, keşke baştan görseydin mesajımıAaaaNevreste desene şöyle ama yine de katilmayacagim aklım da hiç bir şey yok. Bugün börek yaptıydım. Mesaj i erken okusaydim çeker atardım
Onun tarifi bile verdimTüh, keşke baştan görseydin mesajımı1 hafta süre var, belki aklına bir şey gelir, katılırsın, böreklerde bayağı yüksek oy almıştı senin tarifin
Alan olmadıysa aynısını yapsınOnun tarifi bile verdim
Verdim canım ama tarif çokAlan olmadıysa aynısını yapsıngüzeldi tarifi , güzel bir tarif vermişsin canım
Denizde kum ,sende tarifVerdim canım ama tarif çok
Aynen canımDenizde kum ,sende tarif