• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 buçuk yasindaki oğlum 3 gündür gün içinde 1 2 defa kalbini göstererek pıt pıt ediyor buram diyor

Pardonbakarmisiniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
147
30
13
Biz soğuk bir köye taşındık sobalı ev. Üşüttü mü yoksa başka bir sorun mu var çok tedirgin oldum. Kalbini göstererek sanki kırılıyor buram diyo sonra pıtpıt ediyor diyor. Günde 1 2 defa söylüyor 3 gündür. Öncesinde böyle bir durum yaşamadık. Doktora tabii ki götüreceğim ama eşimin ramazan ayında hiç izni yok . Çocuklarında böyle bir durum yaşayan var mı ?

Biz soğuk bir köye taşındık sobalı ev. Üşüttü mü yoksa başka bir sorun mu var çok tedirgin oldum. Kalbini göstererek sanki kırılıyor buram diyo sonra pıtpıt ediyor diyor. Günde 1 2 defa söylüyor 3 gündür. Öncesinde böyle bir durum yaşamadık. Doktora tabii ki götüreceğim ama eşimin ramazan ayında hiç izni yok . Çocuklarında böyle bir durum yaşayan var mı ?
tarife göre çarpıntısı var..12 yaşında ki oğlum da aynı durumu yaşadım .ekg holter falan derken..en son kan tahlili geldi akıllarına dvit3 yok denecek miktarda b12 de diplerdeymiş ..onlar da çarpıntı yapıyormuş..iğne ve devit kullanımından beri şikayetler kayboldu..

Back