• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 Aylık yeğenimin süt içmeme sorunu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

happiness_

Kırık kalbimin son ümitleri♡
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
697
375
48
Son 2 haftadır mama yemiyor sürekli ağlıyor kilosu 7 boyu ise 65 cm zayıf olduğunu söyleyenler var . 2 hafta öncesine kadar uykuda bile süt içerdi ama şimdi ağzından cıkarıyor ac ac uyuyor buna canımız cok sıkkın :(

kilosu ii bence
huy degistiriyosa vardir bi sebebi dis cikariyo olabilir mi benim kizim 5i bitirip 6dan gun aldigimiz zamanlarda cikarmisti yemiyodu
anne sutu almiyo mu bebis canim doktoruna da bi goturun bence

kilosu ii bence
huy degistiriyosa vardir bi sebebi dis cikariyo olabilir mi benim kizim 5i bitirip 6dan gun aldigimiz zamanlarda cikarmisti yemiyodu
anne sutu almiyo mu bebis canim doktoruna da bi goturun bence
Malesef almıyor cok huysuzlastı buaralar eline farklı birşeyler versek direkt ağzına götürür ama söz konusu mama oldumu ortalığı yıkar

Malesef almıyor cok huysuzlastı buaralar eline farklı birşeyler versek direkt ağzına götürür ama söz konusu mama oldumu ortalığı yıkar

bence disler geliyo eli agzinda mi hep kasiniyodur belki
biraz degisiklik yapin baska seyler yedirin taddirin yani buyumus artik 6aylik olana kadar vermeyin diyolar ama siz bilirsiniz yinede

Bu sorun bizde de var sanirim dis cikartacaklar ondan
Madem mamayla besleniyor derin uykuya daldiginda uykuda verin agzini cekecektir siz israrla verin alir bizde 7 ayligiz daha 6 kilo boyumuz 61 cm

Bu sorun bizde de var sanirim dis cikartacaklar ondan
Madem mamayla besleniyor derin uykuya daldiginda uykuda verin agzini cekecektir siz israrla verin alir bizde 7 ayligiz daha 6 kilo boyumuz 61 cm
Uyurken veriyoruz ama yine uyanıp uykusundan ağlamaya baslıyor kendinden geciyor resmen bu da bizi korkutuyo

Son 2 haftadır mama yemiyor sürekli ağlıyor kilosu 7 boyu ise 65 cm zayıf olduğunu söyleyenler var . 2 hafta öncesine kadar uykuda bile süt içerdi ama şimdi ağzından cıkarıyor ac ac uyuyor buna canımız cok sıkkın :(
biz de kardesler olarak fazla emmedik.. en cok emen 6 ay emmis.. doktora sorun belki yiyebilecegi seyler onerir..

bence disler geliyo eli agzinda mi hep kasiniyodur belki
biraz degisiklik yapin baska seyler yedirin taddirin yani buyumus artik 6aylik olana kadar vermeyin diyolar ama siz bilirsiniz yinede
Sürekli eli ağzında durmuyor ek besin olarak pirinc unu yediriyoruz zorlada olsa ama süt içmeme sorunu var :(

Dis istahsizlik yapar damak tadida degisebilir farkli bir mama deneyebilirsiniz belki faydasi olur. Suan hangi mamayi veriyorsunuz?

Bu arada kilo ve boyu cok iyi kotu diyen doktorsa hemen degistirin derim. Cevreyse cok takmayin agzi olan konusuyo cunku.

İşte öyle diyorlar hiç birşey vermiyorsunuz bu çocuğa zayıf kalıyor gibi şeyler söylüyorlar.
Bacim o denilenlere aldiris etmeyin hicbir zaman...
Millete gore ben cok zayiftim sutum bebegime yetmezdi...
Ne oldu 6 ayina kadar sadece anne sutu ile buyudu...
(Yogun bakimdaki gunleri ile ilk bi hafta haric)
Simdi masaallahi var ..
Yeter ki saglikli olsun yegeniniz ki kilosu bence de masaallah yerinde :nazar:
Idrar yollarinda enfeksiyon olabilir doktora goturmenizde fayda var...
Dis alametleride olabilir oglum 3 aylikken basladi belirtilere 7 aylik olacak neredeyse hala gelen yok :-D

Back