Bebek Beslenmesi 5 Aylik oglum sadece uykuya geciste emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemcamlica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
21
0
36
Ankara
Arkadaslar Benim oglum sadece uykuya gecerken emiyor.uyanik ve aktif iken aciksa bile memeyi reddediyor,memeyi uzatinca agliyor,itiyor.Aylik kontrollerde kilosu hep normal cikiyor.mesela bugun tam 5 Saat emmedi. 3.saatten sonra cebellesmeye basladim memeyi aslin diye, 2 Saat sinir krizi gecirdim evde,sonra uyutarak emzirdim.cok uzuluyorum bu duruma..tecrubeli annelerden cevap bekliyorum.

Ahh ahhh benim oglumda 5 aylik ayni dert bende de var . Sabahh uyandigin da bile emmiyo . ondan sonra meyve ve sebze corbasina saldiriyo . Psikolojim cok bozuldu . Onunla birlikte bende aglamaya basladim .. Insallah gecici bir durumdur ..Sinirlerim benimde cok yipranmis bir durumda napicami bende sasirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…