Premature Bebekler 5 aylık kardeşim sonunda evde

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
bir mucize daha gerçeleşti küçük kardeşim gamze nida artık evde çok mutluyuz bir süre daha hortumla beslenicek

oyy ne güzel canım uzun zamandır bu haberi bekliyorduk...
rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla kalın inşallah...

teşekkürler canım okadar çok merak ediyordukki anlatamam allah bebeklerini bekleyen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın inşallah amin:Saruboceq:

maşallah küçük meleğe olsun hortumdanda kurtulucaktır yakında rabbim sağlık ve uzun ömür versin gözünüz aydın

Çok uzun süre yoğun bakımda kaldı ama sonunda yuvasına kavuştu minik. OGS'den de kurtularak; bir ömür sağlıklı olur inşallah..

bebeto çok sevindim canım kardeine başından beri biliyorum gamze nidayı inşallah her sıkıntıyı atlatıp beslenmesinide kendi yapabilecek duruma bir an önce gelmesini dilerim . sen ne yaptım doğum oldumu minik kuzuna kavuştunmu

gözünüz aydın canım..kardeşine sağlıklı bi yaşam diliyorum..:lepi:

canım yaaa,çok şükür.gözünüz aydın.hortumdanda yakında kurtulacak inşallah..
rabbim bir ömür sağlık versin minik gamze nidaya...

iyi dileklerin için saol canım ama sevincimiz fazla uzun sürmedi sanki dalga geçiyorlar bizimle gamze nida bugün kontrol için hastaneye götürdüler annemler doktor bu bebeğin ciğerleri gelişmemiş evde yaşama ihtimali hiç yok demiş bu zamana kadar yaşamasıda bir şans demiş ve yine hastanede kardeşim hem herşey yolunda diye taburcu ediyorlar sonrada sanki sen alıp çıkmışsın gibi davranıyorlar annemde hastanede gamzenin yanında kalıcak annem sormuş nezaman iyileşe bilir taburcu olabilir demiş doktorun cevabı fazla yaşamaz bu durumda heran ölebilir demiş benimde 2 aylık kızım var canım ece irem:gitme:

ben bu işleri anlamıyorum zaten aynı gün içersinde iki farklı zaman diliminde bile farklı şeyler söylüyorlar gamzecik güçlü bir kız 5 aydır direniyor her şeye onlar o canı veren değiller ki karar verebilsinler çok yaşamaz diye allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez inşallah bir an önce tamamen iyileşir minik kuzu. ece iremde sağlıklla kolarında büyüsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…