5 AYLIK HAMİLELİKTE KASIK AĞRISI KASILMA

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
Merhaba arkadaşlar, 5 aylık yani 20 haftalık hamileyim kasıklarımda kısa süreyle giren batma acı sancı şeklinde ağrılar oluyor. bir haftadir var rahim genişliyo flan derken önemsemiyodum ama sık sık olmaya başladı bunu yaşayan varmı, doğum kasılması olablir dyolar bununla ilgisi varmıdır?

Benim de gün içinde karnımda sanki bebek toplanıyor gibi oluyor. Bu kasılmaymış. Doktora gittim. Erken doğum riski olabilir dedi. Magnezyum ve progestan verdi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Çok şükür 2 gündür olmadı.

Benim de gün içinde karnımda sanki bebek toplanıyor gibi oluyor. Bu kasılmaymış. Doktora gittim. Erken doğum riski olabilir dedi. Magnezyum ve progestan verdi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Çok şükür 2 gündür olmadı.
Canım protestanı vajinadan mı alıyorsun . Ben normalde haftada bir proluton iğne kullanıyordum. Aynen sizlerdeki gibi toplanma olunca , doktora gitmeden 2 gün önce magnezyum başladık. Doktora izah ettik , magnezyuma devam prolutonu kesip progastan 200 MG vajinadan dedi.

Ben vajinadan kullanamıyorum içiyorum 200 mg. Yan etki yapmadı bende. Akşamları 1 tane içiyorum. Doktor eğer fazla olursa kasılman 3 taneye kadar içebilirsin dedi. Magnezyum da 1 tane öğlenleri içiyorum suda eritip

yaa ciddimisin sen benimde öyle kasılma oluyor acıyor böyle boşluğum

benim yatarken deilde dha çok yürüken oluyor ağrı giriyor kasıklarıma sanci gbi kısa kısa sürüyor canım yaa
Evet benim de ayakta kaldığımda daha fazla oluyor. Bence vakit kaybetmeden doktoruna gidip bunu söyle. Sana da magnezyum falan verir.

kızlar bende 5. aya girdim. 18. haftadayım. benmde sol kasık bölgemde özellikle batma şeklinde giriyo memuriyetten dolayı oturuyorum sürkli bende korktum şimdi okuyunca

kızlar bende 5. aya girdim. 18. haftadayım. benmde sol kasık bölgemde özellikle batma şeklinde giriyo memuriyetten dolayı oturuyorum sürkli bende korktum şimdi okuyunca
Kasılmayla batma gibi ağrı çok farklı şeyler. Seninki muhtelemen rahmin büyümesine bağlı oluşan ağrılardır. Kasılma çok dha değişik.

cnm aynı bende sürekli oturuyorum işyerinde ve kasığımda acı batma oluyor ::::KK43:

evet canım doktoruma dha 3 gün önce gttim unuttum söyleemyi bidaki kontrol 3 hafta sonra
idrar yollarında enfeksiyona rastlanınca da böyle kasık ağrısı yapıyormuş. idrar tahlili yapıldı mı son birkaç hafta içinde sana. ona da dikkat edebilirsnz

idrar yollarında enfeksiyona rastlanınca da böyle kasık ağrısı yapıyormuş. idrar tahlili yapıldı mı son birkaç hafta içinde sana. ona da dikkat edebilirsnz
yapılmadı ama enfeksıyon sızlama seklınde oluyor. benim bildiğin nefesimi kesiyo ağrı kısa suruyo aralıklı gelıyor

yapılmadı ama enfeksıyon sızlama seklınde oluyor. benim bildiğin nefesimi kesiyo ağrı kısa suruyo aralıklı gelıyor
yok canım bak benimde idrarda sızlama yoktu kasık ağrısı diye gittim enfeksiyon çıktı dr bol su iç dedi bi de bugünler de söylemesi ayıp kabızlık çekiyorum. bağırsak tembelliği de kasıklar da kramplara neden oluyormuş. ama senin ki nefesini kesecek derecedeyse 3 hafta bekleme derim. tedbir senden olsun.

Aynen benim de öyle işte. Karnında toplanma hissi ve inanılmaz rahatsız edici bir his. Nefes alamıyorsun bi kaç saniye sürüp bitiyor. O kasılma. Sakın ihmal etme

Bu kasilma dediginiz kramp degil mi kizlar ? Ben kramp olarak tanimliyordum daha doktoruma sormadim magnezyum kullaniyorum ama hala pek bi faydasini gormedim ustelik bende pelvik agri da var 27 haftalik hamileyim.

Kramp gibi de değil gbi de. Bilmiyorum ben tarif edemiyorum :KK43: daha çok bebek toplanıyormul hissi ve karnım sertleşiyor o anda. Nefes alamıyorum.

X