5 aylık gebelikte sulu akıntı

nurn04766

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
147
107
32
Hanımlar akıntım hep çok ve çeşitlidir onun için çok takip edemem ama 21. Haftadayım nezamandan beri ilk böyle geldi bilimiyorum ama bazen böyle peçetem ıslak oluyor 3 hafta önce en doktora gittiğimde bu durum konusmamıştık ama suyu normal diyodu hep. Sizce amniyon suyu olabilir mi enfeksiyonda çok oluyor bende o mu dur şimdiden amniyon sıvısı gelirse daha doğuma kadar bitmez mi su böyle giderse böyle bir durum yaşayan var mı bir hafta sora 22. Haftada detaylı ultrason randevum var onu beklemeliyim hemen gitmeli miyim.. 5 aydır yaşamadığım şey kalmadı kanama alanı kasılma şimdi de bu ..

Bende 23 haftalık hamileyim su gibi akıntım oluyordu amniyon sıvısıdır diye korktum amniyon sıvısı olsa keskin bir kokusu olurmuş o kokudan hemen anlarmışız koku kaşıntı yanma yoksa korkma demişti doktor sulu akıntımın olduğu hafta idrar tahlili de vermiştim azcık bişey enfeksiyon çıktı doktor ondan kaynaklanıyor olabilir dedi için rahat olacaksa bi idrar tahlili yaptırabilirsin sağlık ocağında

ilk gebeliğimde 19.haftada aynı şikayetle acile gittim ve beni yatırdılar. amnion sıvısı mı diye kontrol ettiler bi pedle kontrol ediyorlar sıvı değilmiş çok şükür ama enfeksiyon çıktı ve enfeksiyon için tedavi aldım, ben sulu akıntım var dedim alttan muayene yaptılar ve sıvı birikimi var diye acil şekilde yatış vermişlerdi 3gün yattım hastanede ihmal etme git bence geçmiş olsun

valla hiç anlasılmıyor ya benim ilk gebeliğimde suyum geldi öyle hastaneye gittim doğum için koku falan da yoktu ve baya foşur foşur su geliyordu benden bornoz tutmuştum altıma eşime seslenene kadar her yer su olmuştu ama kesinlikle koku falan yoktu baya şeffaf kokusuz bi sıvıydı normal su gibiydi o kadar suyla koku olmadıysa sızıntı seklinde gelen sudan da koku alamayız bence

Doktorumun lafıdır… “kimseden aynı doğum hikayesini dinlemezsin. Kafana takılıyorsa beni arayacaksın” yani demek istediği onun ki öyle oldu benimki böyle olur diye bir şey yok. Kafana takılıyorsa hiç bekleme doktora git

Ay çok geçmiş olsun haklısınız benim doktorum o şekilde bilgilendirdiği için yazdım çok çok gelince su olduğu anlaşılır ama az az sızıntı şeklinde geldiğinde kokusundan anlarsın demişti demek ki koku da olmayabiliyormuş dikkat etmek gerekir sağolun

Anladım sağolun bir ay önce enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım tekrar bir görüneyim

Sağolun tamam gideyim ben pazartesi için randevu aldım.

Doğru herkesin okadar farklı ki.

Doğru herkesin okadar farklı ki.
Canım aynı şeyleri yaşıyorum seninle yazdığının üzerinden zaman geçmiş ama son görülmene baktım lütfen dönüş yapar mısın 21 haftalığım suyum mu geliyor bilemedim ultrasonda doktor bebeğin suyu iyi diyor ama benim iç çamaşırım sürekli ıslanıyor senin son durumun nedir noldu nasıl geçti

Benim hep aylarca sonuna kadar su gibi akıntım gelmeye devam etti korkarak geçirdim hep takip ettirdim suyu normal dediler her gittiğimde bir kaç kere hastanede yattım çok şükür o günler geçti inşallah seninde sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…