- 12 Temmuz 2022
- 22.866
- 84.223
Yok niye komik gelsin, bi aksiyon almıyorsunuz sadece ona üzülüyorum. İlişkinizin en tatlı olması gereken zamanlarda bunları yaşıyor olmanız üzücü sadeceValla belki komik geliyor ama gerçekten öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok niye komik gelsin, bi aksiyon almıyorsunuz sadece ona üzülüyorum. İlişkinizin en tatlı olması gereken zamanlarda bunları yaşıyor olmanız üzücü sadeceValla belki komik geliyor ama gerçekten öyle
Gerçekten evliliğim kötüye gidiyor eşimde artık bunaldı ve çocuk istiyorYok niye komik gelsin, bi aksiyon almıyorsunuz sadece ona üzülüyorum. İlişkinizin en tatlı olması gereken zamanlarda bunları yaşıyor olmanız üzücü sadece
Bu sevişme işini çok büyütenlere çok şaşıyorum yaAcısa neden sevişelim?
Çocuğu mocuğu boşverin. Normal şartlarda bile 5 ay erkenken daha cinselliği yaşamadan çocuğu düşünmeyin bile.Gerçekten evliliğim kötüye gidiyor eşimde artık bunaldı ve çocuk istiyor
Esinizin parmagiyla egzersizleri yapmayi deneyin. Bakin gercekten o grupta daha bilgili kisiler var onlardan faydalanin.Sevişiyoruz sadece o aşamada yaklaştırmıyorum
Ya bu bi bozukluk. Dolayısıyla benim şaşırdığım büyütmeleri değil. Ben sevdiğim biriyle evlenip 5 ay ilişki yaşamasam doktor doktor gezer her sitede her konunun altına yazarım, orası bana garip geliyorBu sevişme işini çok büyütenlere çok şaşıyorum ya
Gerçekten öyle eşimde bunaldı napacağımı bilmiyorum artık çok bunaldımÇocuğu mocuğu boşverin. Normal şartlarda bile 5 ay erkenken daha cinselliği yaşamadan çocuğu düşünmeyin bile.
olmamalısın acıyorsa bunca kadın nasıl sevişsin değil miUzun tutuyoruz ıslanıyor ama o ana gelince tedirgin oluyorum gidiyor herşey
Ne cocugu daha iliskiniz bile olmuyor. Olsaydi bile 5 aylik evlisiniz evliliginizi yasayin once.Gerçekten evliliğim kötüye gidiyor eşimde artık bunaldı ve çocuk istiyor
Yine de teşekkür ederim hoşçakalınYa bu bi bozukluk. Dolayısıyla benim şaşırdığım büyütmeleri değil. Ben sevdiğim biriyle evlenip 5 ay ilişki yaşamasam doktor doktor gezer her sitede her konunun altına yazarım, orası bana garip geliyor
Çok haklısın hiçte çaba sarf ediyormuş gibi görünmüyor ”korkuyorum yanaştırmıyorum“ diyor geçiyorYa bu bi bozukluk. Dolayısıyla benim şaşırdığım büyütmeleri değil. Ben sevdiğim biriyle evlenip 5 ay ilişki yaşamasam doktor doktor gezer her sitede her konunun altına yazarım, orası bana garip geliyor
En uzun tuttuğu konu bu, genelde sorup gidiyordu diğer konularında. Umarım halleder de güzel haberlerini okuruzÇok haklısın hiçte çaba sarf ediyormuş gibi görünmüyor ”korkuyorum yanaştırmıyorum“ diyor geçiyor
Umarım ama hoşçakalın dedi bileEn uzun tuttuğu konu bu, genelde sorup gidiyordu diğer konularında. Umarım halleder de güzel haberlerini okuruz
Ne çocuğu gözünüzü seveyim ondan önce yapılması gereken daha önemli şeyler varGerçekten evliliğim kötüye gidiyor eşimde artık bunaldı ve çocuk istiyor
Olmuyor.Nasıl bir acı oluyor ilkte
Canım şöyle anlatayım sana ilk gece tam bir ilişkiye giremedim bende sonrasında bir olay yaşadım ameliyat oldum vs korktuğum için ilişkiye giremedim 1bucuk ayın sonunda doktorumla oturup derdimi anlattım çok kasıyordum tirtir titriyordum ve korkup yapamıyordum eşimde gerginliğimden etkilenip oda geriliyordu daha sonra doktorum bana uyuşturucu bir krem yazdı yanık merhemiymiş normalde ama acıyı azaltması için kullanılıyormuş. Bunu ilişkiden yarım saat önce sürmemi söyledi sonra dogy köpek pozisyonunda eşinle göz göze hiç gelmeden deneyin dedi eşin sana yardımcı olsun sırtına masaj yapsın seni rahatlatsın dedi hepsini denedik oldu sürekli dua ediyorum doktıruma. Gerçekten faydası oldu 3kere kremle devam ettim sonra bıraktım çok şükür5 aylık evliyim hala ilişki yaşamadım çok acıyor mu sanki çok acıyacak gibi yaklaştırmıyorum bile
5 aydır kocanızın tepkisi ne, bir çözüm arayışında mı, anlayışlı mı?Yazdım parmak egzersizi diyorlar deniyorum parmağımı sıkabiliyorum ama eşimde çok tedirgin oluyorum
merhabalar bende 2 aylık evliyim ilk hafta bizde yapamadık çok korkuyordum sonra buradaki yayıncılardan bir uyuşturucu sprey wemcaine diye onu öğrendim kullandım hiçbir şey hissetmedim çok şükür atlattık5 aylık evliyim hala ilişki yaşamadım çok acıyor mu sanki çok acıyacak gibi yaklaştırmıyorum bile