Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki acımıyor bu psikolojik bir durum, ordan kocaman bebek çıkabiliyor o derece genişliyor ilişkide acı yok tabii ki. Kayganlaştırıcı denedin mi? Eğer destek alacak gücün varsa bu konuda uzman birine tedaviye başvur bence direkt5 aylık evliyim hala ilişki yaşamadım çok acıyor mu sanki çok acıyacak gibi yaklaştırmıyorum bile
Çok denedim ama yaklaştırmıyorum bile eşimi o kadar korkuyorum ki5 yıllık diye okudum kalbime iniyordu.
Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim bu konu etiketinde herkes birbirine yardımcı oluyor, oraya da bakın isterseniz. Acıyor olsa hiçbir kadın ilişkiye şak şuk girmez zaten
E bi yaklaştırmayı dene, öcü mü bu kızÇok denedim ama yaklaştırmıyorum bile eşimi o kadar korkuyorum ki
Çok sıkıyorum kendimi eşimi yaklaştırmıyorum bile gidecek durumum da yok çok pahalı sordum aslında yaklaştırsam bellide olacakTabii ki acımıyor bu psikolojik bir durum, ordan kocaman bebek çıkabiliyor o derece genişliyor ilişkide acı yok tabii ki. Kayganlaştırıcı denedin mi? Eğer destek alacak gücün varsa bu konuda uzman birine tedaviye başvur bence direkt
Tamam gruba yazdınız mı attığım, daha önce dediği gibi Peeves de etiketlemiş sizi. Ya da herhangi bi parmak egzersizi, dilatör?Çok denedim ama yaklaştırmıyorum bile eşimi o kadar korkuyorum ki
Niye gidip tedavi olmuyorsunuz peki?Çok denedim ama yaklaştırmıyorum bile eşimi o kadar korkuyorum ki
İşte çok tedirgin oluyorum sanki çok acıyacak gibiE bi yaklaştırmayı dene, öcü mü bu kız
Hiç denememiş ki ilişkiyi. Belki denese böyle olmayacak olmayan bir şeyden korkuyor şu anTamam gruba yazdınız mı attığım, daha önce dediği gibi Peeves de etiketlemiş sizi. Ya da herhangi bi parmak egzersizi, dilatör?
Yazdım parmak egzersizi diyorlar deniyorum parmağımı sıkabiliyorum ama eşimde çok tedirgin oluyorumAyni konuyu ara ara yaziyorsunuz da birsey yaptiginiz yok. Sizi vajinismus grubuna yonlendirdim oraya da yazmadiniz.
Yani bu kadar korkuyorken bence zaten denemesin, illaki bu korkuyla kasacak kendini, acı olunca da korkusu pekişecek gerçekten acıyormuş deyip. Ama egzersiz de yapmıyor bi yere de gitmiyor soru açıp okuyup gidiyor sadece anladığım.Hiç denememiş ki ilişkiyi. Belki denese böyle olmayacak olmayan bir şeyden korkuyor şu an
Ama tedaviye gitmezsen ya da kendin çözmezsen eşin de bir yerden sonra niye çözüm aramıyorsun diyebilirİşte çok tedirgin oluyorum sanki çok acıyacak gibi
Evet hiç denemedim korktuğun için yaklaştırmaktayım kendimeHiç denememiş ki ilişkiyi. Belki denese böyle olmayacak olmayan bir şeyden korkuyor şu an
Yani bu kadar korkuyorken bence zaten denemesin, illaki bu korkuyla kasacak kendini, acı olunca da korkusu pekişecek gerçekten acıyormuş deyip. Ama egzersiz de yapmıyor bi yere de gitmiyor soru açıp okuyup gidiyor sadece anlad
Evet biliyorum piskologa gittim bana ilaç verdi sakinleştirici falan ama hiçbir işe yaramıyor parmak egzersizi yapıyorum onu yapabiliyorum ama eşimi yaklaştıramıyorumAma tedaviye gitmezsen ya da kendin çözmezsen eşin de bir yerden sonra niye çözüm aramıyorsun diyebilir