Siz papatya çayı içebilirsiniz oda sakinleştiriyor
Rezene pek masum değilmiş yani Bi ara gaz için baktığımda öyle görmüştüm kulkullanmadımeme
Ancak kızım 10 gündür meme reddi yapiyor ve emmeyi biraktıSiz papatya çayı içebilirsiniz oda sakinleştiriyor
Rezene pek masum değilmiş yani Bi ara gaz için baktığımda öyle görmüştüm kullanmadım
Hee o zaman bilmiyorum papatya veriliyor muB
Ancak kızım 10 gündür meme reddi yapiyor ve emmeyi biraktıo yuzden ona bisey verebilir miyim onu arastiriyirum
B
Ancak kızım 10 gündür meme reddi yapiyor ve emmeyi biraktıo yuzden ona bisey verebilir miyim onu arastiriyirum
Lansinoh pompam vardi ise yaramiyor sandim hastane tipi pompa kiraladim ama sutum gelmiyor. Yemedigim sey kalmadi, solgar,bestlak kullanıyorum ama tik yokSüt sağmaya devam ediyor musunuz?
Lansinoh pompam vardi ise yaramiyor sandim hastane tipi pompa kiraladim ama sutum gelmiyor. Yemedigim sey kalmadi, solgar,bestlak kullanıyorum ama tik yok
Teşekkür ederim güzel desteğiniz için. Insanlar biberonu görünce öcü gibi bakıyor bu psikolojide beni çok olumsuz etkiledi, ben bu konunun bu kadar insani yaralayacagini hic dusunmezdim başıma gelmeden. Doktorumuz uyur der gecer alternatif yontemlere cok kapali ama bu hafta yine gidecegiz tekrar soracağım olmazsa azicik papatya cayi vereceğim. Rezene pek onerilmiyor sanirimTamam o zaman kendinizi kötü hissetmeye gerek yok. Mamayla devam yapacak bir şey yok. Bu kadarına şükür deyip yolunuza bakın
Papatya ıhlamur anason verilebiliyor bebeklere. Ben anason verirdim çok zorladığında bu aylarda max 30cc kadar içirmişliğim var. Ama doktorunuza da sorun mutlaka.
Memeye geri döndürme ihtimaliniz var.B
rezene genotoksiktir, zararlı siz de içmeyinBenim kizim 3.5 aylik şimdi rezene veriyorum ama sık degil sancisi ne olursa veriyorum o znm hem iyi geliyo hemde biraz uyku yapip uyuyo 2 cay kasigi kadar demledigim rezene cayinda veriyorum bir sorun olmuyo bizde