5 aylık bebek icin rezene kullanan var mı?

zntrn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
8
2
32
Arkadaşlar kızım 5 aylık,sadece devam sütü içiyor. Şimdiye kadar hep geceleri duzenli uyuyan bebegim bi kac gecedir asla uyumuyor hep migirdaniyor. Gündüzde kus uykusu gibi.yorgunlugunu qtsin biraz uyusun istiyorum. Boyle bir durumla karsilasip rezene kullanan var mi.emerken ben iciyordum sadece gazlı bir bebekti

Siz papatya çayı içebilirsiniz oda sakinleştiriyor
Rezene pek masum değilmiş yani Bi ara gaz için baktığımda öyle görmüştüm kullanmadım

B
Rezene pek masum değilmiş yani Bi ara gaz için baktığımda öyle görmüştüm kulkullanmadımeme

Rezene pek masum değilmiş yani Bi ara gaz için baktığımda öyle görmüştüm kullanmadım
Ancak kızım 10 gündür meme reddi yapiyor ve emmeyi biraktı :KK43: o yuzden ona bisey verebilir miyim onu arastiriyirum

Lansinoh pompam vardi ise yaramiyor sandim hastane tipi pompa kiraladim ama sutum gelmiyor. Yemedigim sey kalmadi, solgar,bestlak kullanıyorum ama tik yok :KK43:

Tamam o zaman kendinizi kötü hissetmeye gerek yok. Mamayla devam yapacak bir şey yok. Bu kadarına şükür deyip yolunuza bakın 😊
Papatya ıhlamur anason verilebiliyor bebeklere. Ben anason verirdim çok zorladığında bu aylarda max 30cc kadar içirmişliğim var. Ama doktorunuza da sorun mutlaka.

Tamam o zaman kendinizi kötü hissetmeye gerek yok. Mamayla devam yapacak bir şey yok. Bu kadarına şükür deyip yolunuza bakın 😊
Papatya ıhlamur anason verilebiliyor bebeklere. Ben anason verirdim çok zorladığında bu aylarda max 30cc kadar içirmişliğim var. Ama doktorunuza da sorun mutlaka.
Teşekkür ederim güzel desteğiniz için. Insanlar biberonu görünce öcü gibi bakıyor bu psikolojide beni çok olumsuz etkiledi, ben bu konunun bu kadar insani yaralayacagini hic dusunmezdim başıma gelmeden. Doktorumuz uyur der gecer alternatif yontemlere cok kapali ama bu hafta yine gidecegiz tekrar soracağım olmazsa azicik papatya cayi vereceğim. Rezene pek onerilmiyor sanirim

Benim kizim 3.5 aylik şimdi rezene veriyorum ama sık degil sancisi ne olursa veriyorum o znm hem iyi geliyo hemde biraz uyku yapip uyuyo 2 cay kasigi kadar demledigim rezene cayinda veriyorum bir sorun olmuyo bizde

B

Ancak kızım 10 gündür meme reddi yapiyor ve emmeyi biraktı :KK43: o yuzden ona bisey verebilir miyim onu arastiriyirum
Memeye geri döndürme ihtimaliniz var.
Hiç emmiyor mu? Sağım yapıyor musunuz?
Bir Emzirme danışmanıyla görüşmenizi öneririm. Bulunduğunuz yerde hastanelerde olabilir.
Facebook'ta da emzirme akademisi var oraya üye olup danışabilirsiniz.
Biberon-emzik veriyorsanız vermeyin.
Mamayı alıştırma bardağıyla verebilirsiniz.
Ayrıca rezene genotoksik olduğu için önerilmiyor.

Son düzenleme:
Benim kizim 3.5 aylik şimdi rezene veriyorum ama sık degil sancisi ne olursa veriyorum o znm hem iyi geliyo hemde biraz uyku yapip uyuyo 2 cay kasigi kadar demledigim rezene cayinda veriyorum bir sorun olmuyo bizde
rezene genotoksiktir, zararlı siz de içmeyin

6 aydan once bebege anne sutu ya da ayina uygun mamadan baska su dahi verilmez. Lutfen yapmayin. Rezene ve diger tum bitki caylari alerji gelistirir. Annelere dahi icmesi tavsiye edilmiyor.

X