Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi5 aylık bebek annleri ek gıdaya gectiniz mi??
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim bebiş altı ylık olcak on gün sonra emiyo sütümde iyi bu gün ilk defa elma yedi rendeledim pütürlü yedi suyunu falan çıkrmadım öylece yedi heycanlandım
bnm kızımda 6 olcak 8 gun sora..
kahvaltı verıyorum.
ve bugun yogurdun ıcıne elma rendeledım yedikaydirigubbakcemile2
dunde sadece elme rendeledım.
dok artık yavs yavs ver dedi..
sadece asla hazr mama ve pirınç unu kullnma dıyor..
sadece pirnç lpası vecem:gitme:
baska bır altrnatıf bılen varmı kızlar..
irmıkle sut mıhallebısı bırde..
ben emziriyorum dene me amaçlı verdim erken bize dah kahvaltı falan ocakta liste vercek doktoru bakalım irmikli muhallebiyi biraz katı olur ama sulu yapki yemesi kolay olsun neden pirinç unu verme dedi doktorun
aslında doğru blendar vitaminleri öldürebilir, tel süzgeç daha mantıklı gibi ama tel süzgeçten geçirmek için de sebzelerin epey haşlanması lazım çok haşlayınca da vitaminler ölüyor, doktora bir sormak lazım... hangisi daha iyi:sm_confused:
6 ay dolana kadar su bile vermedim.sadece anne sütü.6. aydan sonra elma püresi sebze çorbası ve yoğurt veriyordum süt alerjisinden dolayı yoğurdu kaldırdık meyve ve sebze çorbası veriyorumkendi sütümle pirinçli kaşık maması hazırlayıp vereceğim bu hafta.Kahvaltıya da 7. ayını doldurunca başlayacağız.
bildigim kadarıyla allerjı ile pişik arasında bir baglantı yok.Eger bebegın allerjı oluyorsa yedıgı gıdalardan olabılır allerjı kızarıklık seklınde gorulebılır bazende kasıntı ve sıslık.Pişik ise bebegın sana bır pişik kremi önereyim BEPANTEN.gecmıs olsun canım..