Bnm oğlum 5 ay 3 günlük sabah 10 da kalvaltı ile başlıyoruz akşam 8e kadar 3 saatte bir gıda alıyor sonra hep mama anne sütü yok canım kolay gelsin
birkac gündür bebegime sebzeli corbalar yapıyorum severek yiyiyo:) bu günde kabak,patates,havuc bide cok az pirinc haşlayıp süzgecten gecirdim harika oldu bir kase bitirdicok mutluyumopuyorumnanaktan
bnm kızımda 5 aylık gecelerı emmkten uyumuo..
doymuyo sanırım..
ülker heronun elmalı pirnç ununu verıyorum kasıkla..ne kadar vermelıyım bılmıyom..
2 kasık tan yapıyorum..yarm bardak suya..yarısını veryorum.
acaba bıberon mamasımı vermek lazım???
kafama göre fazla yuklnmk istemıyom mıgdesıne..
meyve suyunda vermyı dusunuyom ama nasıl yapçam bılmıyommafoldumben
bırde sebze çobasında blndr vıtamını öldurmezmı????
bnm bıldıgım haslanan suyu 10 dk daha kaynatyorsun ıcıne irmik atarak..
benim oglusum gece 4 kez falan kalkıyo emmek ıcın doymadıgı zamanlarda aglıyo kac gundur gecelerim kabus gıbı oldu resmen uyumuyoruz sabaha karsıda kucuk bey uykuya dalıyo olan bana oluyomafoldumben acaba gecelerı tok tutsun dıye ne verebılırım???
slm canim, benim de oglum(6aylik) gece sürekli kalkiyordu emmek için,ben de gece yatmadan önce 210ml biberon veriyorum sabaha kadar rahat yatiyo!! bence sen de öyle yapmalisin hem senin için hem de bebegin için en iyisi olabilir bu!çnk eger sen yorgunsan bebegin için verimli olamazsin... kib
Evinda76 maşallah bebğine iştahlı demekki, ne mutlu sana alkisalkisalkis
Benim oğlum iştahsız çok, ne versem silkiniyor resmen Sebze düşmanı olacak belli.....Madem senin bebiş seviyor doktorumuzun sebze çorbasıyla ilgili söylediklerini de seninle paylaşmak istedim.. umarım yardımcı olur.
200 ml sudaküçük küpler halinde doğranmış bir ortaboy havuç, bir ortaboy patates ve bir yemek kaşığı bulguru 30 dk boyunca kaynatıp ocağın altını kapatınca 1 çay kaşığı zeytin yağı ekliyoruz.Yağ hiç bir zamam çok ısınmamalıymış zararlı maddeler çıkıyormuş ortaya... sonra blender dan geçirip veriyoruz bebişe.. doktorumuz bu temel karışıma dört günde bir başka bir sebze eklememi söyledi bana.. yeşil yapraklı sebzeleri kullanırsam günü birlik hazırlanmalıymış çorba...yoksa iki gün idare ediyor...
doktor pirinç önnermedi sebze çorbasında hazır aldığımız pirinçler çok fazla kimyasal işlemden geçiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?