• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 aylık bebeğinizin günlük beslenme menüsü nasıl?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım pirinç verebilirsin..tok tutar.mesela pirinçli kaşık mamaları yada pirinci sen suyu iyice koyulaşıncaya kadar haşlayabılırsın.sonra blendırdan geçirip verebilirsin.pek alerji yapacağını sanmam..ilk başlanan gıdalardan çünki.daha sonra patates havuç haşlayabılırsın..sonra bu üçünü birbirine karıştırıp yani birlikte haşlayıp çorba yapabılırsın.bir gün irmikli bir gün pirinçli...afiyet olsun şimdiden topak topak et olsun:)

canım dediğin şekilde yaptım zorla yiyor. bende fazla ısrar etmiyorum. 3-4 kaşık verip bırakıyorum. ardından 150 cc mama içiyor. 3 saatte bir o mamayı istiyor illaki. ek gıdalarıda tamılık alıyor. severek yemiyor. kendi yediğimiz yemeklerin sularından veriyorum bir iki kaşık bayıla bayıla yiyor. şapır şupur. tuzsuz yapıyoruz ya bebek için ondanmı sevmiyor acaba..

ayyy ben bütün bunları okuyunca üzülüyorum yaaaa ben çalıştığım için bebeğime k.validem bakıyor ama bütün gün süt pastörüze sütle ya un kavurması veriyor ya da arı mama...kavanoz mamalarından meyve sebze püreleri aldım hazır olsun zahmet olmasın yapması diyerek yok yedirmiyor...formül mamasını dahi içmiyor diyerek vermiyor..halbuki içiyor yaaaa

Son düzenleme:
Back