- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 29
- Konu Sahibi 2minnosannesi
Merhaba arkadaslar 5 aylik bir oğlum var ama benim psikolojim dipte kizim var 7 yasinda onu çok zor büyüttüm aklınıza gelemeyecek şeyler yaşadım o yüzden ikinci çocuktan hep kaçtım ama tek cocuk hiç cocuk deyip bir çocuğumuz daha olsun dedik Allah bize oglumuzu verdi binlerce şükürler olsun ama ben oğlum doğduğundan beri hep bir araştırma içerisindeyim sanki oğlumun bir hastalığı varmış gibi düşünüyorum 5 aylik oğlumun yapabildikleri gelince her pozisyonda basini tutabiliyor sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor seslenince sesin geldigi yone bazen bakiyor bazen bakmıyor oyuncakları uzanıp tutabiliyor nesne takibi var yerde oyun halisinda oynarken evin içinde bizi takip ediyor gülüyor aguluyor ama bana az geliyor gülmesini geçen ay doktora sordum belki yapısı öyledir dedi ve o an ona guldu ve beni en çok korkutan goz temasimiz az gibi eskiden kucaktayken bakmazdi şimdi bakiyor ama yaklaşıp ona konuştuğumda kafası çeviriyor hep etrafa bakıyor ve ben çok korkuyorum hep ağlıyorum inanim ve ben yakın zamanda yakinimi ani şekilde kaybettim bundan sonra bende kaybetme korkusu başladı hep çocuklarıma bisey olacakmış gibi hissediyorum rüya görüyorum kızm bir yerden düşüyor okulda kötü şeyler oluyor falan ben mi takıyorum yoksa bebegimde otizm falan olabilir mi çok korkuyorum