- 21 Temmuz 2007
- 99
- 2
-
- Konu Sahibi derendeniz
arkadaşlar ben 5 aydır ovulasyon takibi yaparak gebelik planlıyorum.her ay istisnasız ovulasyonu tutturmama rağmen daha bir netice alamadım.ve artık iyice kafama takmaya başladım bu stresten nasıl kurtulacağım?heray dahada üzgün ve stresli oluyorum...
canım ben takvimle takip ediyorum test yapmıyorum .ama adet olunca 14 gün geriye yani ovulasyon günüme sayıyorum.ya birgün öncesi yada sonrası hep birleşme var ama malesef...ya belimin altına yastıkta koyuyorum yarım saat yatıyorum ama illaki olmıyor.heralde biz abartıyoruz allah en hayırlı zamanında bizide sevindirecek.bunlar hep bahane.Ama kafaya illakide takıyorum iştecanım selam bende ovulasyon takibi yapıyorum her ay benimde bu ay olmaz ise bebiş 5 ay olacak bekliyorum daha ben bu ay ovulasyon takibi için test aldım ama ne Cnede T çizgisi çıktı canım sende test ile mi takip yapıyorsun yoksa takvim ile mi?
ayşe gül seninki kaç aydır olmuyor canım?arkadaşlar benimde olmuyo
merhaba arkadaşım.benimde bebeğim yok.yumurtlama problemim var.sana çunu söliycemher kadın siklusunun 14. günü veya çevresinde yumutlamayabilir.adetinin 8. günü 19. günü hatta adetliyken yumurtlayanlar bile olabilir.bu yüzden bu günlere odaklanma bence.adetin bittikten sonra diğer adete kadar günaşırı ilişkide bulun.birde eşin test yaptırsın(spermiogram).yumurtlamanı belirlemek için vücut ısısı takibide yapabilirsin.gün saymaktan daha ii bir yöntem.umarım yakın zamanda dileğine kavuşursuncanım ben takvimle takip ediyorum test yapmıyorum .ama adet olunca 14 gün geriye yani ovulasyon günüme sayıyorum.ya birgün öncesi yada sonrası hep birleşme var ama malesef...ya belimin altına yastıkta koyuyorum yarım saat yatıyorum ama illaki olmıyor.heralde biz abartıyoruz allah en hayırlı zamanında bizide sevindirecek.bunlar hep bahane.Ama kafaya illakide takıyorum işte
ben olduğum günden geriye 14 sayıyorum canım.çünkü her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyor biliyorum .yani bu gün benim bazen 17.günüme bazen 15.günüme denk geliyor.günaşırı ilişki ise o kadar suni ve yıpratıcı ki..biray denedik sonra vazgeçtik...allah hepimize uygun zamanda hayırlı evlatlar verecek inşallah.merhaba arkadaşım.benimde bebeğim yok.yumurtlama problemim var.sana çunu söliycemher kadın siklusunun 14. günü veya çevresinde yumutlamayabilir.adetinin 8. günü 19. günü hatta adetliyken yumurtlayanlar bile olabilir.bu yüzden bu günlere odaklanma bence.adetin bittikten sonra diğer adete kadar günaşırı ilişkide bulun.birde eşin test yaptırsın(spermiogram).yumurtlamanı belirlemek için vücut ısısı takibide yapabilirsin.gün saymaktan daha ii bir yöntem.umarım yakın zamanda dileğine kavuşursun
canım ben de bir buşuk yıldır ovülasyonumu takip edip uygun günlerde ilişkiye girdim ve bir buçuk yıl sonra hamile kaldığımı öğrendim...hemen olmuyor anlayacağınız..bayanlar biraz daha sabır lütfen..canım ben takvimle takip ediyorum test yapmıyorum .ama adet olunca 14 gün geriye yani ovulasyon günüme sayıyorum.ya birgün öncesi yada sonrası hep birleşme var ama malesef...ya belimin altına yastıkta koyuyorum yarım saat yatıyorum ama illaki olmıyor.heralde biz abartıyoruz allah en hayırlı zamanında bizide sevindirecek.bunlar hep bahane.Ama kafaya illakide takıyorum işte
arkadaşlar ben 5 aydır ovulasyon takibi yaparak gebelik planlıyorum.her ay istisnasız ovulasyonu tutturmama rağmen daha bir netice alamadım.ve artık iyice kafama takmaya başladım bu stresten nasıl kurtulacağım?heray dahada üzgün ve stresli oluyorum...