Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik #ovülasyon #yumurtlama gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
İlla ister istemez yapıyorum teşekkür ederimStres yapıp çok mu düşünüyorsunuz olcakmi olmicakmi diye düşünmeyi bırakın o zaman olur
- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 25
Progesterona da baktırdınız mı yumurta çatlamasında bir sorun varmıArkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
- 20 Mart 2019
- 245
- 1.463
- 33
Kuzum bizde de hic bisey yok 14 aydir kalamiyorum daha oncesi düşüklerim de var bekliyoruz stres büyük düşman biz gibilere stressiz ortamda yok maalesef su zamandaİlla ister istemez yapıyorum teşekkür ederim
iliskiniden sonra altiniza yastuk koyun biraz öyle bekleyin belki tam olmuyordur yani hemen kalkmayin yerinizden olur insallah bol dua edin bi sorun yokmus zaten rabbim demekki zamani gelince nasip edecek hayirlisi olsun..Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
En kısa zamanda bebek haberiyle gülsün yüzünüz 1 yıl dolduktan sonra hem kadını hem erkeği araştırmaya alıyorlar tam kapsamlı 1 yıl beklemekte istemiyorum işteKuzum bizde de hic bisey yok 14 aydir kalamiyorum daha oncesi düşüklerim de var bekliyoruz stres büyük düşman biz gibilere stressiz ortamda yok maalesef su zamanda
1 yıllık süre zarfından sonra bakılacakmış onlara hormona bakıldı prolaktine ve rahime bakıldıProgesterona da baktırdınız mı yumurta çatlamasında bir sorun varmı
Merhaba yaşınızı bilmiyorum ama gebe kalmak çok istiyor ve kalamıyorsanız kan pıhtılaşmanıza baktırmanızı öneririm umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ama İnan’ın düşündüğünüzde değildi düşünmediğinizde hamile kalıcaksınızArkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Ay evet ayaklarımı duvara bile dikiyorum inanın ki ama yastıj koymayıda deniyeceğim ❤iliskiniden sonra altiniza yastuk koyun biraz öyle bekleyin belki tam olmuyordur yani hemen kalkmayin yerinizden olur insallah bol dua edin bi sorun yokmus zaten rabbim demekki zamani gelince nasip edecek hayirlisi olsun..
İnan’ın size hiç stres yapmayın ben stres yapıp araştırdım ve başıma sorunlar çıkardım lütfen doktorunuz önerdiği süreç kadar herşeyi unutunEn kısa zamanda bebek haberiyle gülsün yüzünüz 1 yıl dolduktan sonra hem kadını hem erkeği araştırmaya alıyorlar tam kapsamlı 1 yıl beklemekte istemiyorum işte
Aa bunu ilk kez duydum yaşım 24Merhaba yaşınızı bilmiyorum ama gebe kalmak çok istiyor ve kalamıyorsanız kan pıhtılaşmanıza baktırmanızı öneririm umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ama İnan’ın düşündüğünüzde değildi düşünmediğinizde hamile kalıcaksınız
Geçmiş olsun araştırdıkça çıkıyor zaten sorun. Ninelerimiz hiç bilmezdi yok ovülasyon yok hormon hepsinin 5 6 çocuğu varİnan’ın size hiç stres yapmayın ben stres yapıp araştırdım ve başıma sorunlar çıkardım lütfen doktorunuz önerdiği süreç kadar herşeyi unutun
Evlendiğimde gebe kalkamıyordum doktorlar size yaptıklarını yaptı hiçbir problem çıkmadı daha sonra kaldığım gebelik düşük ile sonuçlandı doktorlar ilk gebelikte olabilir dediler sonrasında kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim ama şuan sizin için çok erken bu testi doktorunuz şuanda önermeyecektirAa bunu ilk kez duydum yaşım 24
En kısa sürede anne olursunuz inşallah ❤7 ay sonra oldu bizimde
Bu işler kesinlikle nasip
Kimisi ilk denemede kalır kimisi 1 2 yıl sonra kimisi 4 5 yıl sonra
Allah aşkına unutun bakın sizin gibiydim diyorum ya sonra dışgebelik geçirdim ölümden döndüm şimdi hamile kalmaktan korkuyorum kendimi hazır hissettiğimde tüp bebek yapacağım çünkü tek tüpüm bebek yüzünden kapandıGeçmiş olsun araştırdıkça çıkıyor zaten sorun. Ninelerimiz hiç bilmezdi yok ovülasyon yok hormon hepsinin 5 6 çocuğu var
Herhangi bir belirtisi varmı teat yaptırmadan tespit edebileceğim bir şeymi acabaEvlendiğimde gebe kalkamıyordum doktorlar size yaptıklarını yaptı hiçbir problem çıkmadı daha sonra kaldığım gebelik düşük ile sonuçlandı doktorlar ilk gebelikte olabilir dediler sonrasında kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim ama şuan sizin için çok erken bu testi doktorunuz şuanda önermeyecektir
Regly kanamanız ne şekildeHerhangi bir belirtisi varmı teat yaptırmadan tespit edebileceğim bir şeymi acaba
Aa oldu demişsiniz sağlıkla gelsin bebeğiniizEn kısa sürede anne olursunuz inşallah ❤